Agrana Romania, filiala locala a grupului austriac cu acelasi nume si cel mai mare producator local de zahar, intentioneaza sa infiinteze trei companii - Agrana Buzau, Agrana Tandarei si Agrana Agro - si sa isi extinda activitatea pe plan local pe segmentul agricol, fara a renunta insa la afacerea din industria zaharului.
"Vom face agricultura, dar nu putem da mai multe detalii in acest moment, deoarece mai trebuie sa obtinem o aprobare a planului de business din partea actionarilor companiei la finalul acestei luni. Businessul de zahar va ramane insa in continuare, nu vom renunta la el", a declarat Emilian Dobrescu, reprezentant general al Agrana Romania, companie cu afaceri de aproximativ 160 mil. euro in 2008. Producatorul nu si-a publicat deocamdata rezultatele financiare pe anul trecut.
Pana la finalul anului trecut grupul austriac Agrana era prezent pe plan local prin intermediul companiilor Agrana Romania (care producea zahar la fabricile din Buzau si Neamt), AGFD Tandarei (productie de amidon in judetul Ialomita), Agrana Juice Romania Vaslui (suc de fructe).
Citeste mai mult in zf.ro.
"Vom face agricultura, dar nu putem da mai multe detalii in acest moment, deoarece mai trebuie sa obtinem o aprobare a planului de business din partea actionarilor companiei la finalul acestei luni. Businessul de zahar va ramane insa in continuare, nu vom renunta la el", a declarat Emilian Dobrescu, reprezentant general al Agrana Romania, companie cu afaceri de aproximativ 160 mil. euro in 2008. Producatorul nu si-a publicat deocamdata rezultatele financiare pe anul trecut.
Pana la finalul anului trecut grupul austriac Agrana era prezent pe plan local prin intermediul companiilor Agrana Romania (care producea zahar la fabricile din Buzau si Neamt), AGFD Tandarei (productie de amidon in judetul Ialomita), Agrana Juice Romania Vaslui (suc de fructe).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in zf.ro.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News