Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Azomures isi reduce activitatea cu 50% si trimite in somaj peste 200 de muncitori


Compania Azomures isi va reduce activitatea cu 50% pana la finele acestui an si va trimite in somaj tehnic aproximativ 230 de angajati, muncitori necalificati, potrivit NewsIn. Acestea se datoreaza scaderii cererii de ingrasaminte chimice si a dificultatilor in valorificarea unor produse.

Maria Dandarau, secretarul general al CNSLR-Fratia Mures, a precizat ca a participat, impreuna cu sindicatul Alternativa 2002, la negocieri cu conducerea Azomures si ca ambele parti au fost de acord cu aceasta masura.

"Patronatul a anuntat ca societatea isi va restrange activitatea aproape la jumatate, intrucat se confrunta cu dificultati in valorificarea unor produse, atat din cauza scaderii pretului, cat si datorita scaderii drastice a cererii de ingrasamintre chimice. In aceste conditii, Azomures va functiona cu o singura instalatie de amoniac, iar productia sectiei ingrasaminte complexe NPK va fi sistata”, a declarat Dandarau.

Cei 230 de angajati trimisi in somaj reprezinta 10% din personalul societatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Conducerea Azomures a inceput sa emita deciziile de trimitere in somaj temporar a celor peste 230 de angajati, iar perioada de restrangere a activitatii se estimeaza a se prelungi pana la finele acestui an.

Azomures este cel mai mare producator de ingrasaminte din tara si are un capital social de 52,6 milioane de lei. Actionarul majoritar al companiei este Transworld Fertilizers Holding Luxemburg, cu 55,97% din titluri. Fondul Proprietatea detine 7,69%, iar Azomures Holding LLC controleaza 19,05% din actiunile companiei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016