Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Banca Carpatica anunta ca va acorda credite fermierilor, garantate cu subventiile agricole

banca-carpatica-anunta-ca-va-acorda-credite-fermierilor-garantate-cu-subventiile-agricole

Fermierii care primesc fonduri europene de la APIA au acces, la banci si IFN-uri, la credite cu o dobanda redusa la 2,5% si un comision de maximum 1%.


Banca Comerciala Carpatica, controlata de Patria Bank, a anuntat luni lansarea unei  finantari pentru persoanele fizice sau firme din agricultura.
 
In baza colaborarii bancii cu APIA, agricultorii pot obtine, in avans, pana la 90% din valoarea subventiei cuvenite, apeland la creditul oferit de Carpatica in conditii foarte avantajoase. Astfel, documentatia pentru acest imprumut este minima, iar solicitarile clientilor si analiza dosarelor se finalizeaza cu promptitudine, se precizeaza intr-un comunicat al unitatii bancare.
 
Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finantare pot fi persoanele fizice sau persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Un avantaj al acestei noi oferte adresate fermierilor consta in faptul ca rambursarea imprumutului se poate realiza fie in transe, fie integral, la scadenta, in functie de modul de virare a subventiilor de catre APIA. In plus, beneficiarii trebuie sa stie ca, pentru rambursarea inainte de scadenta, nu se percepe comision de rambursare anticipata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016