Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Băsescu: CE are disponibilitatea de a ne pune la dispoziţie experţi pentru a ajuta România la absorbţia fondurilor europene


La nivelul Comisiei Europene există maximă disponibilitate de a pune la dispoziţia României experţi pentru a o ajuta să absoarbă mai multe fonduri europene, a spus preşedintele României, Traian Băsescu, a arătat după întâlnirea cu preşedintele Comisie Europene, Jose Manuel Durao Barroso.
Slaba absorbţie a fondurilor europene a constituit unul dintre principalele subiecte abordat la întâlnirea de la Palatul Cotroceni dintre cei doi oficiali.

“România are o foarte slabă absorbţie a fondurilor europene, ceea ce în viitor o poate pune în riscul de a primi alocaţiii mai mici. Domnul preşedinte Barroso ne-a asigurat că există maximă dorinţă a CE de a pune la dispoziţia României experţi pentru a spori absorbţia fondurilor europene”, a spus preşedintele Traian Băsescu după întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso.

La rândul său, preşedintele Comisiei a arătat că trebuie grăbim fluxul de fonduri europene, ceea ce implică un plan de acţiune, o supraveghere politică sporită şi o asistenţă ulterioară din partea CE. Barroso a mai spus că prioritatea imediată este de a aduce situaţia economică la nivel de stabilitate. El a precizat că România ia măsuri dificile, dar alternativa ar fi şi mai dificilă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Capital
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016