Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Basescu: ‚Ori e proasta guvernarea, ori ministrul agriculturii ii favorizeaza pe achizitori’

basescu-ori-e-proasta-guvernarea-ori-ministrul-agriculturii-ii-favorizeaza-pe-achizitori

Presedintele Traian Basescu se afla zilele acestea intr-o vizita la Fundulea, in judetul Calarasi, unde a sustinut ca Guvernul saboteaza agricultorii romani in acest an. Acesta a mentionat ca desi productia este mare, producatorii nu pot beneficia de certificatul de depozit.


„Anul trecut am avut un an agricol destul de prost, iar anul acesta, cu o productie foarte mare la grau, secara, orz, agricultorii vor incasa, ca urmare a lipsei certificatelor de depozit, cel mult cat au incasat anul trecut, intr-un an foarte prost. Deci mi se pare strigator la cer”, a mai declarat Basescu.
 
Presedintele este de parere ca lucrurile ar fi stat altfel daca Guvernul nu ar fi desfiintat certificatele de depozit.
„Neasigurand la fondul de garantare resursele necesare pentru certificatele de depozit, Guvernul i-a lasat pe producatorii agricoli romani dezarmati in fata achizitorilor de productie agricola. Eu nu pot sa spun decat ca ori este proasta guvernarea, ori Ministrul Agriculturii, care trebuia sa il informeze pe premier de consecinte, a vrut sa ii favorizeze pe achizitorii straini de pe piata romaneasca. (...) Cred ca este o greseala si imi pare rau ca trebuie sa o spun public: Guvernul are o mare responsabilitate in sabotarea agricultorului roman in anul acesta. Nu mai vorbesc si de subventia la motorina!”, a sustinut Traian Basescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h










Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016