Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bibina Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni, la "2+1": "Salut ideea ca în hypermarketuri să fie cel puţin 10% produse tradiţionale"
Bibina Stanciulov, cea care produce magiunul de Topoloveni, a declarat, aseară, la emisiunea "2+1", că în toate marile magazine româneşti ar trebui să existe un colţ cu produse tradiţionale şi că salută ideea de a afişa în raftul de hypermarket şi preţul de producător al produselor respective.
Bibina Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni: Magiunul de Topoloveni nu este încă omologat în Uniunea Europeană, este în curs de omologare, procesul se va finaliza undeva între 1 şi 8 martie, anul viitor.
- Lumea nu a avut curajul să încerce să îşi impună produsul atunci când am aderat la UE. După 1990, românii s-au îndreptat cu ochi mari către tot ce venea din Occident. Eu am ştiut de la început că un produs ca magiunul se va impune dacă va fi acceptat de cei din afară.
- Pruna a fost pur şi simplu uitată, devalorizată. Se iubeşte doar partea lichidă a prunei, ţuica şi pălinca.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Valeriu Steriu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii: România mai are potenţial pe multe alte produse alimentare, salamul de Sibiu de exemplu. Dacă vorbim de produse tradiţionale, nu stăm de loc rău, suntem pe locul 2 în Europa, după Italia.
- Industria, care este un inamic al produselor tradiţionale, are la îndemână mijloace prin care poate combate această piaţă, care se află la început.
- Avem produse de calitate în târgurile de produse tradiţionale dar există o problemă a controlului. Sunt mai multe instituţii care ar putea controla dar nu o fac.
Citeste mai mult in Evenimentul Zilei
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura