Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bugetul de stat 2020. Ministerul Agriculturii pierde bani

bugetul-de-stat-2020-ministerul-agriculturii-pierde-bani

Bugetul de stat pentru anul 2020 a fost publicat in faza de proiect, dar Ludovic Orban deja a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament pentru acest act. Ministerul Agriculturii va avea mai putini bani in 2020.


Bugetul pentru anul 2019 al Agriculturii a fost de 21,3 miliarde de lei, iar in 2020 acesta va scadea pana la 18,3 miliarde de lei. 
 
Chiar si asa, Executivul ofera asigurari ca toate programele de sustinere a fermierilor vor continua. 
 
Proiectul de buget este configurat pe un cadru economic cu o crestere economica de 4,1% prevazuta pentru anul 2020 si un ritm mediu anual de 4,1% pe intreg orizontul 2021-2023, semnificativ mai mare comparativ cu cea estimata a fi inregistrata la nivelul tarilor UE (1,2% la nivelul zonei euro si 1,4% pe total UE, estimata pentru anul 2020, conform prognozei de toamna a UE).  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
In conditiile unui cadru international dificil, Romania are o viziune de politici fiscale si bugetare care sa potenteze si sa mentina cresterea economica, fiind constienta ca trebuie sa utilizeze toate parghiile pentru a consolida rezilienta economica" se arata in proiectul de buget.
 
Cu toate astea, Ludovic Orban spune ca nu va fi nevoie de un acord cu FMI. 
 
„Nu suntem inca intr-o astfel de situatie. In general ai nevoie de un acord cu FMI atunci cand nu ai capacitatea de a gasi resursele financiare pentru sustinerea deficitelor, pentru finantarea golurilor de casa pe piata libera, ca sa spun asa. Nu suntem intr-o situatie atat de disperata. Aici chiar vreau sa dau incredere si investitorilor si oamenilor”, a declarat Ludovic Orban, luni, la TVR 1, intrebat ce diagnostic ar pune finantelor Romaniei in prezent si daca, in perspectiva, e necesar un acord cu FMI.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016