Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BZB: Patron boschetar făcea afaceri cu cereale şi balastru


În perioada aprilie 2007- decembrie 2008, o societate braşoveană nu a declarat totalitatea veniturilor obţinute şi nu a înregistrat în contabilitate 36 facturi fiscale. În august 2008, administratorii firmei, soţ şi soţie, au vândut fictiv societatea unui om al străzii, care în prezent nu este de găsit

Afacerile cu „patroni-boschetari” au prins şi la Braşov, nu numai în Constanţa. Serviciul de Investigare a Fraudelor investighează cazul unei societăţi comerciale plină de datorii, SC Odiseea SRL, care a ajuns să fie cumpărată de un boschetar. Patronii de drept ai acestei firme s-au sustras de la plata impozitelor către bugetul de stat, cauzând un prejudiciu de peste un milion de euro.
1 milion de euro datorii la stat
Prejudiciul a fost creat în intervalul 26 aprilie 2007 - 31decembrie 2008, perioadă în care societatea nu a declarat la Administraţia Finanţelor Publice Braşov totalitatea veniturilor înregistrate în contabilitate. În urma cercetărilor, s-a constatat că nu au fost operate în contabilitate 36 facturi fiscale, având că obiect închirierea de utilaje şi vânzarea de cereale şi balastru.

În acest dosar sunt cercetaţi Mihai Bănică, de 34 ani, administrator de fapt al societăţii respective, soţia sa Gianina Bănică, de 37 ani şi Claudiu Câmpeanu, de 38 ani, în calitate de administratori ai societăţii. „După acumularea datoriilor, în august 2008, ei au vândut firma. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că persoana care a cumpărat-o avea probleme cu alcoolul şi este un om al străzii”, a declarat comisar-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt IJP Braşov.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Buna Ziua Brasov
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016