Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calendarul gospodarului, o noua emisiune difuzata de Antena Satelor. Afla ce noutati pregateste Radio Antena Satelor, incepand din 13 septembrie


Din 13 septembrie, Radio Romania Antena Satelor isi lanseaza noua grila de programe, sub sloganul 'Antena Satelor - Glasul tarii... de la tara'. Dedicate celor care traiesc in mediul rural, programele postului de radio vin in intampinarea acestora cu informatii, dezbateri, muzica populara si sfaturi utile.
Emisiunea 'Calendarul Gospodarului' este prima noutate pe care postul o ofera ascultatorilor. Luni, intre orele 10.00 si 11.00, realizatorii vin cu sfaturi utile pentru gradina si livada de langa casa, cresterea si ingrijirea animalelor si tot ce tine de mica gospodarie rurala.

Miercuri, in acelasi interval orar, parcurgem intr-o ora drumul de la taran la fermier, de la sfatul batranilor la Parlamentul European, in emisiunea 'Satul romanesc in Europa'.

Un nou radioprogram informativ pune ordine in intamplarile de peste zi: ce e nou, ce e important, ce influenteaza viata satului romanesc. Astfel, ascultatorii afla 'Reperele zilei' de luni pana vineri, de la ora 18.00 la 20.00. In cele doua ore de program, ascultatorii pot intra in dialog cu mai marii zilei care dezbat in studio problemele cotidiene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Odata cu noua grila, un ciclu de emisiuni - 'Traditii si restituiri folclorice' - va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16.00 la 17.00. Amprenta sonora a postului este data de muzica populara, iar prin acest program ies la lumina din valorosul tezaur al cantecului popular romanesc cei mai talentati tineri, cele mai valoroase ansambluri folclorice, bijuterii lautaresti, muzica minoritatilor, traditii si obiceiuri inedite.

'Departe de casa' este o noua emisiune in grila Radio Romania Antena Satelor. O ora de lume romaneasca, vineri, de la 17.00 la 18.00. Emisiunea isi propune sa adune la un loc Romania de peste tot, iar cei plecati sa se simta mai aproape de rudele si prietenii din tara.

Sambata incepe cu o emisiune magazin. De la ora 9.00 la 11.30, 'Din vorba-n vorba', ascultatorilor le sunt oferite informatii din diferite domenii, care curg alert pe ritmul cantecelor de joc din toate zonele tarii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016