Condiţii minime de calitate pentru grâul de panificaţie:
- umiditate, max. 15,5%
- masa hectolitrică, min 70 kg/hl
- impuritati, max.15%, din care:
- boabe sparte, max.7%
- boabe şiştave, max 8%
- boabe avariate, max. 1%
- boabe atacate dăunatori, max. 2%
- boabe încolţite, max 1%
- alte cereale, max. 3%
- corpuri străine, max. 2%
- gluten umed, min 22%
- indice de deformare a glutenului, max. 15mm
Mai jos, puteti descarca raportul Institutului de Bioresurse Alimentare, privind calitatea calitatea graului recoltat in acest an.
Documente ataşate:
nota_privind_calitatea_graului_2008
- masa hectolitrică, min 70 kg/hl
- impuritati, max.15%, din care:
- boabe sparte, max.7%
- boabe şiştave, max 8%
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- boabe avariate, max. 1%
- boabe atacate dăunatori, max. 2%
- boabe încolţite, max 1%
- alte cereale, max. 3%
- corpuri străine, max. 2%
- gluten umed, min 22%
- indice de deformare a glutenului, max. 15mm
Mai jos, puteti descarca raportul Institutului de Bioresurse Alimentare, privind calitatea calitatea graului recoltat in acest an.

nota_privind_calitatea_graului_2008
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News