Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Caroli Foods: bani europeni pentru un program de resurse umane


Caroli Foods a anuntat. intr-un comunicat, aprobarea unui proiect PHARE de dezvoltare a angajatilor "Management performant pentru dezvoltare continua". Valoarea totala a programului, care se va desfasura pe durata a 12 luni, este de 189.000 de euro.
"Obiectivul specific care a condus la implicarea companiei Caroli intr-un program de resurse umane consta in imbunatatirea pregatirii profesionale si obtinerea de noi competente pentru angajatii firmei, in conditiile unei piete a fortei de munca in continua transformare", se arata in comunicatul emis de companie.

In cadrul proiectului vor fi sustinute cursuri de training adresate unui numar de 123 de persoane din middle management si altor specialisti.

Printre principalele etape de desfasurare ale programului vor fi cursuri de management general, managementul comunicarii organizationale, managementul vanzarilor si a gestionarii obiectivelor, curs de strategii, tehnici si tactici de negociere.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru sustinerea acestui program vor fi cooptate firme de training si consultanta cu care compania a dezvoltat si in anii anteriori o serie de proiecte pentru perfectionarea personalului. Printre acestea se numara Roland Gareis Consulting care se va ocupa de instruirea in cursul de management general, precum si Clavipet Business & Consulting, care va furniza traininguri de vanzari si negociere si va instrui angajatii in managementul comunicarii organizationale.

Grupul Caroli Foods produce 5 marci de mezeluri: Maestro, Caroli, Gourmet, Primo si Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate in Romania, compania a investit peste 35 milioane de euro in procesarea si distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igiena, resurse umane etc.). Grupul are 1.200 de angajati, dintre care majoritatea au intre 18 si 35 de ani.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton