Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carte, vin şi delicatese la Vinexpert

Wine bar-ul "Experience Vinexpert", deschis de circa o lună în magazinul "Cocor" din Bucureşti, oferă iubitorilor de vin posibilitatea ca, înainte de a cumpăra aceas-tă licoare, să o cunoscă în profunzimea ei, să-i descopere rădăcinile şi să-i parcurgă povestea, prin cărţile de specialitate pe care le pune la dispoziţie, fie pentru a fi răsfoite sau pentru vânzare. "Aici există şansa de a face o călătorie, iar noi încercăm să ne consiliem cât mai corect clienţii. Avem o selecţie de cărţi de specialitate, chiar acum lucrăm la traducerea unei cărţi de vin despre degustări - < Degustarea vinului >, de Jancis Robinson", ne-a spus Florin Bejan, managerul "Vinexpert", adăugând: "Vinul reprezintă poate cea mai importantă componentă a civilizaţiei umane care s-a păstrat în timp, împotriva tuturor întâmplărilor dramatice prin care au trecut şi oamenii, dar şi viţa".
Combinând vinul cu cartea de specialitate, "Vinexpert" a lansat, la ]nceputul anului în curs, împreună cu partenerii de la "Vino Vero" (care au tradus şi adaptat lucrarea), "Povestea vinului", de Hugh John-son - o epopee care prezintă evoluţia acestei băuturi, din perioada de începuturi până în tim-purile mo-derne.

Domnul Bejan ne-a spus că operele expuse în cadrul wine bar-ului completează informaţiile oferite de personalul specializat: "Pe fiecare tură există degustători specializaţi cu experienţă, iar în ambele wine bar-uri avem câte un so-mmelier de înaltă clasă. Ne-am propus să participăm la educarea publicului, care se face prin carte, dar mai ales prin degustări".

Potrivit domniei sale, în cadrul noii vinoteci, vor fi organizate nişte seri speciale, în care oamenii vor avea posibilitatea să deguste vinuri de excepţie, care, de obicei, nu pot fi cumpărate la pahar, ci doar la sticlă. Serile vor fi săptămânale şi anun-ţate din timp, iar vinurile respective vor fi prezentate de specialişti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Alături de carte şi vin, la "Vinexpert" este amenajat şi un colţ de delicatese, în cadrul căruia sunt expuse în special terine, foie-gras, ceaiuri de specialitate, ciocolată belgiană care se asociază cu vinul, paste, ulei de bună calitate. "Probabil că anul viitor o să lărgim această gamă de specialităţi culi-na-re, dar ea va rămâne permanent credincioasă vinului", ne-a precizat Florin Bejan. De asemenea, la wine bar-ul din "Cocor", cei care doresc să consume vin, pot asocia licoarea cu brânzeturi sau salamuri speciale.

citeste mai mult in bursa
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton