Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Casa Verde Fotovoltaice. Ajutorul pentru beneficiari creste in 2024

casa-verde-fotovoltaice-ajutorul-pentru-beneficiari-creste-in-2024

Sesiunea din acest an a programului Casa Verde Fotovoltaice vine cu o posibila noutate si o posibila finantare suplimentara pentru beneficiarii care se vor inscrie.


AFM vrea sa finanteze si instalarea acumulatorilor pentru stocarea energiei electrice. Acest fapt ar putea duce cuantumul finantarii la 30.000 de lei/beneficiar.
 
In ceea ce priveste inscrierile in program, acestea ar urma incepe undeva dupa luna august, dupa ce majoritatea proiectelor din sesiunea anterioara vor fi finalizate.
 
"Anul acesta avem cel mai mare buget, 2 miliarde de lei pentru Casa Verde Fotovoltaice. O sa vedem in august cum stam cu instalarile din programul anterior. (…) Tocmai aceasta a fost ideea, sa lasam instalatorii sa termine mare parte din panourile aferente sesiunii 2023, pentru ca vor fi aceleasi firme care vor participa in mare parte si sa nu li se suprapuna astfel incat sa se ajunga la intarzieri.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Acum luam in calcul sa vedem daca vom introduce si o cota de finantare privind acumulatorii, astfel incat sa poata inmagazina energie pe care o produc, sa nu mai avem probleme ca suprasolicitam retelele. In general, cam 50% din valoarea unui sistem este reprezentata de acumulatori.

Deci daca vom lua decizia sa dam si acumulatori, inseamna ca in loc de 100.000 de beneficiari, vom avea 50.000-60.000 de beneficiari, dar cu tot cu acumulatori. Pe langa cei 20.000 de lei pe care ii acordam pentru sistemul fotovoltaic, vom mai acorda inca 10.000 de lei pentru sistemul de acumulatori", a precizat Laurentiu Neculaescu, presedinte AFM, intr-un interviu la DC News.
 
Inscrierea se va face in aceleasi conditii ca anul trecut, cu mentiunea ca perioada de inscriere va fi redusa la o singura zi pentru fiecare regiune.  

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton