Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cati fermieri s-au inscris pana acum pentru a beneficia de programul de sustinere a productiei de usturoi

Cei care nu au facut-o inca, mai au timp pana pe 15 mai pentru a depune la APIA o cerere de inscriere, daca indeplinesc conditiile de eligibilitate.
Pentru a accesa programul de susținere a producției de usturoi, solicitanții sprijinului trebuie să depună o cerere de înscriere în program până la data de 15 mai inclusiv, urmând ca Direcțiile Agricole Județene să verifice existența culturii și să înregistreze cererea în Registrul unic dedicat programului.
Până la inceputul acestei luni au fost înscriși în programul de susținere a producției de usturoi un număr de 136 de producători agricoli de la nivelul întregii țări, din totalul de 299 de fermieri doritori să beneficieze de ajutorul de minimis. Județele cu cei mai mulți solicitanți înscriși în Program sunt Teleorman, Satu Mare, Botoșani, Buzău, Mureș, Timiș, Constanța și Bihor.
Condițiile de eligibilitate pe care beneficiarii trebuie să le îndeplinească, cumulativ, pentru acordarea ajutorului de minimis de 1.000 de europe hectar sunt detinerea unei suprafațe cultivate cu usturoi de minim 3.000 de metri patrati, o producție de minim 3 kilograme de usturoi pe 10 metri patrati, si să detinerea dovezii producției realizate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Totodată, fermierii eligbili trebuie sa fie înregistrați în evidențele Registrului agricol deschis la primăriile în a căror rază administrativ-teritorială se află suprafețele cultivate cu usturoi în anul de cerere.
Vvalorificarea producției se face în perioada 1 iulie - 29 noiembrie a anului de cerere, iar documentele justificative (bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare) care atestă comercializarea producției de usturoi valorificate în anul 2019, se depun la direcțiile agricole județene până la data de 29 noiembrie.
Schema de ajutor de minimis se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi și se calculează proporțional cu suprafața de pe care s-a obținut o cantitate minimă de 3.000 kg/ha. Bugetul pentru anul 2019 este de 2.000.000 euro (9.300.000 lei) și se aprobă anual.
Până la inceputul acestei luni au fost înscriși în programul de susținere a producției de usturoi un număr de 136 de producători agricoli de la nivelul întregii țări, din totalul de 299 de fermieri doritori să beneficieze de ajutorul de minimis. Județele cu cei mai mulți solicitanți înscriși în Program sunt Teleorman, Satu Mare, Botoșani, Buzău, Mureș, Timiș, Constanța și Bihor.
Condițiile de eligibilitate pe care beneficiarii trebuie să le îndeplinească, cumulativ, pentru acordarea ajutorului de minimis de 1.000 de europe hectar sunt detinerea unei suprafațe cultivate cu usturoi de minim 3.000 de metri patrati, o producție de minim 3 kilograme de usturoi pe 10 metri patrati, si să detinerea dovezii producției realizate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in CD-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Totodată, fermierii eligbili trebuie sa fie înregistrați în evidențele Registrului agricol deschis la primăriile în a căror rază administrativ-teritorială se află suprafețele cultivate cu usturoi în anul de cerere.
Vvalorificarea producției se face în perioada 1 iulie - 29 noiembrie a anului de cerere, iar documentele justificative (bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare) care atestă comercializarea producției de usturoi valorificate în anul 2019, se depun la direcțiile agricole județene până la data de 29 noiembrie.
Schema de ajutor de minimis se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, respectiv 2019-2021, iar sprijinul financiar este de 1.000 euro/ha cultivat cu usturoi și se calculează proporțional cu suprafața de pe care s-a obținut o cantitate minimă de 3.000 kg/ha. Bugetul pentru anul 2019 este de 2.000.000 euro (9.300.000 lei) și se aprobă anual.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiArticole conexe:
Ultima ora
- » APIA primeste cererile unice de plata pentru 2021
- » Decizii bune pentru agricultura de calitate
- » AFIR: Fermierii au primit peste 8 miliarde de lei in 2020
- » Anunt APIA! Pana cand pot rentierii agricoli obtine viza pe 2020
- » Cel mai mare producator de carne din lume spune ca produsul va fi un lux in viitor
Comentarii
0 comentarii