Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce documente aveți nevoie pentru a solicita motorina subvenționată


Fermierii care vor să beneficieze de schema de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură trebuie să solicite documentele fiscale de vînzare emise de furnizori pe numele beneficiarilor, pentru toate cantităţile achiziţionate şi utilizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Conform datelor furnizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, autoritatea care administrează schema de ajutor este Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) prin centrele judeţene/locale, iar beneficiarii pot depune cererile de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare, după publicarea Ordinului MADR în Monitorul Oficial. Procedurile de implementare şi control, precum şi formularistica necesară privind acordarea ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură au fost aprobate prin Ordinul ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 126 din 26 februarie 2010, act normativ transmis deja la Monitorul Oficial al României, pentru publicare. Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură, privind acordarea de ajutoare de stat pentru aplicarea unui nivel al accizei de 21 de euro/1.000 de litri pentru motorina utilizată în agricultură.
Nivelul accizelor a fost stabilit la echivalentul în lei a 21 euro/1.000 litri, faţă de rata cuprinsă între 293,215 euro/1.000 litri în 2010 şi 309/euro/1.000 litri în 2012. Ajutorul se acordă prin rambursare şi se aplică pentru o cantitate totală anuală de motorină de maximum 700,646 milioane litri. Această cantitate se repartizează între diferite ramuri de producţie primară, în funcţie de consumul mediu pe hectar pentru fiecare activitate. Bugetul total prevăzut pentru cei trei ani de aplicarea a schemei de ajutor este de 3.050.000.000 lei (circa 735,1 milioane euro).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016