Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fermieri au primit cele mai mari subventii in campania de anul trecut

ce-fermieri-au-primit-cele-mai-mari-subventii-in-campania-de-anul-trecut

Cea mai mare subventie a fost in valoare de 17 milioane de euro si a fost incasata de fermierul Constantin Dulute din Insula Mare a Brailei.


Cei mai mari zece agricultori au incasat impreuna subventii in valoare de 54 de milioane de euro, in campania care a inceput la sfarsitul anului 2015 si s-a finalizat in septembrie 2016, in crestere cu 80% fata de campania din 2014-2015, perioada in care cei mai mari fermieri au obtinut in total 30 de milioane de euro.
 
Cea mai mare subventie a fost in valoare de 17 milioane de euro si a fost incasata de fermierul Constantin Dulute din Insula Mare a Brailei.
 
Agricost, unde actionar majoritar este Constantin Dulute, detine cele mai mari suprafete agricole. In campania 2015, Dulute a obtinut subvenţii de peste 17 milioane de euro, in crestere cu 65% fata de campania anterioara. In campania 2014, fermierul din Braila a incasat 10,3 milioane de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe locul al doilea in clamsamentul fermierilor care au obtinut cele mai mari subventii in Campania din 2015 se afla firma controlata de Ioan Niculae, Intercereal. Firma unuia dintre cei mai bogati oameni din Romania este inregistrata in Ialomita si a incasat in perioada 2015-2016 suma de aproape 8,6 milioane de euro din subventii agricole.
 
In clasamentul celor mai mari agricultori se afla si Martini Luciano, proprietarul firmei Emiliana West Rom din judetul Timiş. Acesta a primit in campania 2015, subvenţii in valoare de 6,6 milioane de euro, faţa de 1,8 milioane de euro in campania 2014.
 
Pe locul al patrulea in topul fermierilor cu cele mai mari suprafete agricole se afla Laoun Youssef si Sarkis Sarkis, prin firma Maria Trading din Calarasi. In campania 2015, cei doi actionari au obtinut o subventie de la APIA de 3,8 milioane de euro.
 
O alta companie agricola din Ialomita care a primit o subventie semnificativa pentru suprafete agricole este compania Zimbrul. Firma a incasat, in campania 2015, peste 3 milioane de euro, in crestere cu 66% fata de campania anterioara.
 
Conform regulamentului european, plata subventiilor din agricultura este efectuata in perioada 1 decembrie-30 iunie a anului calendaristic urmator. Insa fiecare stat membru UE poate plati inaintea datei de 1 decembrie, dar nu mai devreme de 16 octombrie, avansuri de pana la 50% in cazul platilor directe.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016