Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce mai reclamă cetăţenii la ANPC - Varză era radioactivă şi gogoşarii necalibraţi


Nu trece o săptămână fără ca la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Hunedoara să nu se înregistreze câte o reclamaţie ilară. Dacă unii hunedoreni reclamă produse sau alimente expirate, cumpărate din magazine, alţii şi-au făcut un obicei din a reclama… orice.
Surpriza de la uşa instituţiei

În cursul anului 2010, inspectorii pentru protecţia consumatorului au înregistrat zeci de reclamaţii, care mai de care mai ciudate. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, de departe cea mai bizară sesizare a fost făcută de un devean. Bărbatul a lăsat la uşa CJPC-ului o plasă cu varză, cumpărată din piaţă, şi un bilet în care şi-a motivat gestul. „Prima dată când am găsit plasa, am crezut că a uitat-o cineva. Abia după ce am citit scrisoarea, ne-am dat seama că de fapt era vorba de o reclamaţie. Semnatarul afirma că varza nu se poate consuma, deoarece este radioactivă”, a declarat Romi Cărmăzan, directorul CJPC Hunedoara.

Gogoşarii buclucaşi

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

O altă sesizare ilară a venit tot de la un devean, care cumpărase trei kilograme de gogoşari. Bărbatul era indignat de faptul că, în cele trei kilograme, nu a găsit doi gogoşari identici, motiv pentru care nu i-a putut aranja în borcanul de murături. Potrivit legii, inspectorii CJPC trebuie să le răspundă reclamanţilor în termen de 30 de zile, iar unde se impune, să facă şi verificări. „Consider că toate acest sesizări ciudate sunt cauzate de lipsa de informare a oamenilor. Sunt foarte mulţi care nu cunosc rolul şi atribuţiile instituţiilor publice şi cred că orice problemă este de competenţa Protecţiei Consumatorului. Noi trebuie să înregistrăm toate aceste sesizări şi să le răspundem oamenilor în termenul prevăzut de lege. Există şi cazuri în care reclamaţiile sunt clasate”, a mai adăugat Romi Cărmăzan.

citeste mai mult in mesagerul hunedorean
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016