Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce obligatii au beneficiarii de subventii care au fost radiati de la Registrul comertului

ce-obligatii-au-beneficiarii-de-subventii-care-au-fost-radiati-de-la-registrul-comertului

Obligatiile revin in egala masura, atat intreprinderilor individuale, cat si persoanelor fizice autorizate.


APIA a transmis recent un comunicat prin care se arata ca beneficiarii sprijinului financiar aferent Campaniei 2018 acordat de agentia de plati, constituiti ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II), au obligatia ca, in 15 zile de la data radierii la Oficiului National al Registrului Comertului sa depuna o declaratie privind radierea PFA prin care s-a solicitat sprijin la APIA si documente aferente.
 
„Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aduce la cunostinta beneficiarilor sprijinului financiar aferent Campaniei 2018, constituiti ca persoana fizica autorizata (PFA) si ca intreprindere individuala (I.I.), ca au obligativitatea ca pentru autorizarea la plata sa se conformeze prevederilor Legii nr. 182/2016 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, intrata in vigoare la data de 17 ianuarie 2017”, se precizeaza in comunicatul de la APIA.
 
Persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale au avut obligatia indeplinirii conditiei privind numarul maxim de clase de activitati prevazute de codul CAEN, respectiv maximum cinci clase pentru PFA si maximum 10 clase pentru I.I., nerespectarea acestor prevederi constand in radierea din Registrul Comertului, incepand cu 18 martie 2019.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Astfel, APIA solicita beneficiarilor masurilor de sprijin constituiti ca PFA si II, care se regasesc in aceasta situatie, ca, in termen de 15 zile de la data radierii la Oficiului National al Registrului Comertului, sa depuna la centrele Judetene sau locale APIA o declaratie privind radierea PFA prin care s-a solicitat sprijin la APIA si documentele aferente (certificat de radiere), precum si, dupa caz, forma de organizare actuala (PF, II, IF, PFA), contul actual, documentele aferente noii forme de organizare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016