Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CE organizează concurs pentru crearea unui logo pentru produsele ecologice


Directoratul General pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul Comisiei Europene organizează un concurs pan-european pentru crearea unui nou logo ecologic adresat studenţilor la artă şi design din cele 27 state membre ale UE, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

"Având ca scop crearea unui logo ecologic inteligent şi creativ, UE oferă viitoarelor talente ale Europei şansa de a crea un design care va fi imprimat pe milioane de ambalaje ale produselor ecologice. Noul logo ecologic al UE va fi obligatoriu pentru toate produsele ecologice pre-ambalate care provin din cele 27 state membre şi care respectă standardele de etichetare", se arată în comunicatul CE.

În plus, toate produsele ecologice care nu sunt pre-ambalate şi care provin din UE sau care sunt importate din ţări terţe pot utiliza logo-ul UE în mod voluntar.

Toti cetăţenii UE, înscrişi la o instituţie de învăţământ superior în domeniul artei sau design-ului situată pe teritoriul UE, sunt încurajaţi să participe la această competiţie internaţională unică de design.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Vor fi selectaţi trei câştigători, iar câştigătorul locului întâi va primi un premiu în bani în valoare de 6.000 euro. Cei plasaţi pe locurile doi şi trei vor primi 3.500 euro şi respectiv 2.500 euro. Lucrările pot fi puse pe pagina speciala a concursului, www.ec.europa.eu/organic-logo, până la 25 iunie 2009, mai informează comunicatul.

Printre măsurile pe care trebuie să le îndeplinească cei care se înscriu la concurs sunt: studenţii trebuie să înveţe la o instituţie de învăţământ superior în domeniul artelor sau designului, inclusiv la discipline cum ar fi Arte plastice, Design grafic, Comunicare vizuală, Design multimedia sau alte discipline conexe, chiar şi aceia care au absolvit de curând una dintre specialităţile menţionate mai sus, în 2008 sau în 2009. De asemenea, aceştia pot participa doar cu un singur logo.

Totodată, stundentul trebuie să păstreze o copie a materialului trimis, deoarece lucrările originale înscrise în concurs nu vor fi returnate, spun organizatorii. Înscrierea la concurs este gratuită.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016