Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
CEC Bank a acordat de la începutul anului 2.071 de credite pentru accesarea fondurilor europene
Fără discuţie, motoarele unei economii - şi mai ales ale uneia nevoite să iasă din criză - ar trebui să fie sectorul IMM-urilor, agricultura şi investiţiile în infrastructura de bază, un rol important în acest ultim domeniu revenindu-le administraţiilor publice locale. Oportunitatea pentru România, spre deosebire de alte ţări emergente lovite de turbulenţele financiare, sunt fondurile europene.
Astfel, în perioada 2007-2013, pentru ţara noastră sunt repartizate de la UE fonduri distribuite în patru mari instrumente:
- Fonduri Structurale şi de Coeziune (componenta publică - 11,64 miliarde de euro, componenta privată - 7,57 miliarde de euro);
- Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (publică - 3,2 miliarde de euro, privată - 4,8 miliarde de euro);
- Fondul European pentru Pescuit (publică - 92,3 milioane de euro, privată - 138,45 milioane euro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Fondul European de Garantare Agricolă (componenta privată - 6,88 miliarde de euro).
Încă de la începutul acestui an, preşedintele CEC Bank, Radu Gheţea, considera că vectorii de dezvoltare ai instituţiei pe care o conduce sunt, cel puţin în acest an, tocmai finanţarea sectorului IMM, a agriculturii şi a administraţiilor publice locale. „Cred că aceste trei domenii creează acea forţă necesară pentru a înregistra în continuare creştere economică şi a ieşi din această perioadă mai puţin fastă prin care trece întreaga economie mondială, dar şi România. Noi ne canalizăm întreaga energie către aceste domenii, iar în primele patru luni din 2009 acestea au primit de la noi credite în valoare de 600 de milioane de lei. Mai mult, în aceeaşi perioadă, inclusiv din împrumuturile contractate anterior, clienţii noştri din aceste sectoare «au tras» nu mai puţin de 2,3 miliarde de lei.“
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News