Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC Bank inaugureaza Biroul de Fonduri Europene

Tags: cec bank

In intervalul 8-18 iunie, CEC Bank va inaugura Biroul de Fonduri Europene in sucursalele Bancii din judetele Constanta, Suceava, Botosani, Braila, Galati si Tulcea, prin care Banca va acorda indrumare, va promova si va vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care doresc sa apeleze la fondurile europene si au nevoie de cofinantare. In perioada imediat urmatoare, in toate sucursalele CEC Bank din tara se vor deschide astfel de birouri pentru accesare de fonduri europene.
In perioada 1-3 iunie a.c., CEC Bank a lansat Biroul de Fonduri Europene in sucursalele Bancii din judetele Neamt, Bacau si Iasi. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta domnului Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank si a doamnei Mirela Iovu, Vicepresedinte si a reunit reprezentanti ai autoritatilor de management si ai organismelor intermediare, oficialitati locale, reprezentanti ai mediului de afaceri, presa locala.

CEC Bank isi intensifica astfel rolul pe piata financiar-bancara din Romania, in ceea ce priveste cofinantarea pentru accesarea de fonduri europene. Avand la baza o vasta experienta in finantarea proiectelor de pre-aderare, Banca vine in intampinarea clientilor sai, oferind consiliere si indrumare prin personal de specialitate atat celor care doresc cofinantarea proiectelor aprobate de autoritatile de management, cat si celor care sunt in curs de a elabora si depune proiecte.

Referindu-se la acest eveniment, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat: “Acordam o atentie deosebita accesarii fondurilor europene si clientilor nostri. In ultimii doi ani, de cand am devenit o banca comerciala, am finantat in special IMM-urile, agricultura si administratiile publice locale, ceea ce a insemnat un salt important in activitatea Bancii. In anul 2009 am fost una din putinele banci la care creditul a crescut cu 15%, desi per total in sistemul bancar s-a inregistrat o scadere de -3,6%. Pentru 2010, unul din obiectivele noastre majore este finantarea agriculturii, pentru care dispunem de expertiza necesara inclusiv pentru finantarea proiectelor sustinute din fonduri europene”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

“Prin lansarea celor 42 de birouri fonduri europene (amplasate in fiecare sucursala judeteana, Sucursala Municipiului Bucuresti si unitatea pilot din Calea Victoriei, Bucuresti) in care isi vor desfasura activitatea nu mai putin de 48 de consilieri fonduri europene, la care se adauga si sase coordonatori din Centrala Bancii, CEC Bank nu asigura numai cofinantarea pentru proiectele cu fonduri europene prin crearea unor produse dedicate, ci si consiliere despre cum poti accesa programele operationale sustinute din instrumente structurale si din fondurile destinate agriculturii. Dupa ce apare ideea de afaceri si se contureaza in minte un proiect, trebuie aleasa si banca care poate cofinanta acest proiect, de aceea ii invitam pe toti partenerii nostri, clienti si potentiali clienti, sa ni se adreseze inainte de depunerea cererii de finantare si de semnarea contractului cu autoritatea de management, adica inca din faza elaborarii proiectului de catre consultantul extern ales, pentru a analiza si dimensiona valoarea proiectului in mod corect si pentru a-l face bancabil. In plus, aceste biroruri vor fi intr-o permanenta legatura cu autoritatile de management si organismele intermediare si reprezentantele lor din teritoriu. Mai sunt de absorbit aproximativ 20 miliarde de euro si este o obligatie de onoare sa va sprijinim sa accesati acesti bani, intrucat beneficiarii finali nu sunteti numai dumneavoastra, cei care derulati proiectul, ci si noi, toti cetatenii Romaniei”, a declarat doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank.

CEC Bank a finantat pana in prezent peste 2.250 de proiecte pentru obtinerea de fonduri europene. Experienta si produsele de creditare puse la dispozitie de CEC Bank se adreseaza proiectelor finantabile din fonduri europene, indiferent de programul de finantare accesat de clienti. Flexibilitatea produselor permite accesarea de proiecte finantate atat prin Instrumente Structurale cat si din fonduri destinate agriculturii. Domnul Presedinte Ghetea a mai adaugat ca prin cofinantarile acordate de Banca clientilor sai, s-au absorbit pana la aceasta data granturi in valoare de peste 200 milioane EURO.

Printre domeniile de activitate pe care CEC Bank le-a creditat pana acum in vederea accesarii de instrumente structurale, se numara constructia/modernizarea de ferme agricole, silozuri, achizitionarea echipamentelor din acelasi domeniu, constructia/extinderea de pensiuni turistice, implementarea sistemelor de imbunatatire a managementului calitatii, modernizarea de sere, proiectele pentru sistemele de canalizare, statii de epurare, achizitionarea de echipamente si programe informatice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016