Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC Bank reduce dobanda de baza la creditele acordate clientilor persoane juridice


Incepand cu data de 9 august 2010, CEC Bank reduce dobanda de baza Prime Rate (PR) la creditele acordate clientilor persoane juridice, care au prevazuta in contractele de credit semnate cu banca o astfel de dobanda de baza. Astfel, Prime Rate-ul (PR) CEC Bank la creditele in lei devine 9,40% p.a., fata de 9,90% p.a., respectiv 6,50% p.a. fata de 6,90% p.a. la creditele in euro, in scadere cu 0,5 % p.a.
Consecventa politicii de sustinere a accesarii fondurilor europene, CEC Bank reduce de asemenea, incepand cu 9 august 2010, si dobanda de baza Prime Rate (PR FE) aplicata creditelor din resurse proprii acordate pentru cofinantarea proiectelor de accesare fonduri europene post-aderare, in lei si euro. Astfel, la toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 9,90% p.a. la 8,90% p.a., iar la creditele in euro, de la 6,90% p.a. la 5,90% p.a., scazand cu 1% p.a.

Avand la baza o vasta experienta in finantarea proiectelor de pre-aderare, CEC Bank a lansat, incepand cu luna iunie a.c., conceptul “Biroul de Fonduri Europene”, prin care banca acorda indrumare si consiliere, promoveaza si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care au nevoie de cofinantare si doresc sa apeleze la aceste fonduri, infiintand in toate sucursalele bancii din Bucuresti si din tara cate un astfel de Birou. Pana la aceasta data au fost inaugurate oficial, in prezenta autoritatilor locale, a reprezentantilor autoritatilor de management, a organismelor intermediare si a clientilor, birourile aflate in aproape jumatate dintre sucursale CEC Bank. Lansarea Birourilor de Fonduri Europene in sucursalele bancii va continua si in perioada urmatoare. La data prezentului comunicat, toate cele 42 de birouri teritoriale sunt functionale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Flexibilitatea produselor aflate in portofoliul CEC Bank permite accesarea de proiecte finantate atat prin Instrumente Structurale, cat si din fonduri destinate agriculturii. Printre domeniile de activitate pe care CEC Bank le-a creditat pana acum in vederea accesarii de fonduri europene se numara constructia si modernizarea de ferme agricole, silozuri, achizitionarea echipamentelor din acelasi domeniu, constructia si extinderea de pensiuni turistice, implementarea sistemelor de imbunatatire a managementului calitatii, modernizarea de sere, proiecte pentru sistemele de canalizare, statii de epurare, achizitionarea de echipamente si programe informatice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016