Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC întoarce capul spre agricultură şi IMM

Tags: cec bank

Sectorul agricol şi cel al întreprinderilor mici şi mijlocii au nevoie de un ajutor real din partea instituţiilor bancare pentru a putea supravieţui şi a evita falimentele. Radu Gheţea, preşedintele CEC Bank, a declarat, că în acest an principala ţintă în creditare va fi împrumutul pentru agricultură, IMM şi APL, amintind că aceste trei direcţii sunt obiectivele pe care le are în vedere acţionarul.

In acest moment, CEC Bank se bucura de cea mai mare incredere din partea agricultorilor, asa cum arata sondajul aflat in desfasurare pe pagina Centrului de Informare pentru Agricultura (www.recolta.eu).

Pana pe 18 aprilie, puteti raspunde la intrebarea: "La cine ati apela pentru un credit in agricultura?" Pana la aceasta ora au raspuns 112 persoane, dintre care 47 au selectat CEC Bank,
Cu toate acestea, Gheţea a atras atenţia că ''strategia se poate schimba în funcţie de piaţă sau dorinţa acţionarului băncii''. Pe de altă parte, preşedintele CEC Bank a menţionat că soldul împrumuturilor acordate de CEC Bank persoanelor juridice a crescut în decembrie - februarie cu 20%, iar banca anticipează un ritm de majorare de 80% la nivelul acestui an şi avansul cotei de piaţă pe creditare de la aproape 5% la 7-8%, a declarat Gheţea. "În perioada 1 decembrie - 28 februarie, care este proastă pentru creditare, soldul creditelor acordate de CEC Bank persoanelor juridice a crescut cu 20%. În această perioadă au fost utilizate împrumuturi de 1,7 mld. lei. Deci, suma aceasta a intrat în circuitul economic la agricultură, la IMM şi la Administraţiile Publice Locale (APL). La corporate am avut circa 40 mil. lei, dar este nesemnificativ", a declarat Gheţea, potrivit Mediafax.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Curierul National
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016