Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Centrele APIA din tara isi prelungesc programul de lucru, pentru a primi cererile pentru subventii

centrele-apia-din-tara-isi-prelungesc-programul-de-lucru-pentru-a-primi-cererile-pentru-subventii

Termenul limita pentru depunerea acestor documente este data de 15 mai, iar primele avansuri vor fi platite incepand cu 15 octombrie.


Mai multe centre APIA din tara au anuntat ca si-au prelungit programul de lucru si in zilele de sambata, pentru a da astfel posibilitatea fermierilor sa isi depuna cererile pentru suvbentii in zilele care au mai ramas pana la expirarea termenului limita.
 
Acest termen expira pa 15 mai, data pana la care fermierii isi mai pot depune cerrile fara a risca penalizari. Spre deosebire de anii anteriori, cand acest termen se mai prelungea o perioada, iar fermierii care intarziau erau penalizati, de aceasta data, ministrul Petre Daea aanuntat ca nu va ma iexista nicio prelungire, iar penalizarea pentru fermierii intarziati va fi astfel pierderea subventiei.
 
In concluzie, fermierii care nu si-au depus cererile pana pe 15 mai vor pierde subventiile pentru campania 2017, iar direcotrii centrelor APIA care si-au prelungit programul si in zilele de sambata spun ca astfel le vor crea posibilitatea fermierilor intarziati sa isi depuna cererile in termen.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dupa expirarea termenului limita de depunere a cererilor unice de plata, in intervalul 1 iunie – 1 iulie angajatii agentiei vor face controlul preliminar si administrativ care va fi urmat intre 1 iulie si 1 octombrie de controlul la fata locului. Primele avansuri vor fi acordate in perioada 15 octombrie – 30 noiembrie dupa care platile regulare se vor face pana la 31 martie.
 
Fermierii care nu s-au depus cererile pana acum sunt sfatuiti sa se grabeasca, pentru ca mai au la dispozitie mai putin de o luna, si sa verifice din timp daca centrul APIA de care apartin si-a prelungit programul si in zilele de sambata, in cazul in care vor sa depuna cererea in week-end.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016