Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cerealele ar putea fi cotate la Bursa


Bursa Română de Mărfuri (BRM) ar putea emite cotaţii pentru cereale, dar este nevoie ca tranzacţiile cu cereale să se deruleze cu preponderenţă în ringul bursier, a precizat preşedintele BRM, Septimiu Stoica.

Acesta s-a întâlnit, la sediul BRM, cu reprezentanţi ai unităţilor de profil din domeniul producerii, prelucrării şi comercializării cerealelor, în timpul căreia au fost prezentate aspecte generale privind activitatea de tranzacţionare pe piaţa bursieră, cu accent pe oportunităţile privind tranzacţiile cu produse agro-alimentare, informează un comunicat al BRM.

Cele două părţi au discutat despre dezvoltarea tranzacţiilor cu cereale în sistem bursier şi la mecanismele puse la dispoziţie de BRM pentru ca piaţa cerealelor să funcţioneze în condiţii de transparenţă şi eficienţă, iar reprezentanţii firmelor din sector au menţionat ca probleme inexistenţa unui preţ de piaţă real - cotaţii bursiere ca element de referinţă pentru toţi cei implicaţi pe piaţa cerealelor, aspecte legate de dificultăţi în procesul de depozitare, prelucrare şi comercializare a cerealelor, lipsa certificatelor de depozit pentru cereale, circulaţia greoaie a informaţiilor legate de preţ şi cantităţi disponibile pe zone geografice, calitatea produselor agricole.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru multe dintre aceste probleme, BRM are soluţii şi mă refer, în special, la posibilitatea emiterii unei cotaţii pentru cereale, la propunerile BRM privind aspectele legate de certificatele de depozit şi, nu în ultimul rând, la utilizarea contractelor la termen pentru cereale. Dar, pentru ca acestea să devină o soluţie la îndemâna tuturor celor implicaţi, este nevoie ca tranzacţiile cu cereale să se deruleze cu preponderenţă în ringul bursier - Septimiu Stoica, presedinte BRM

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016