Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cifrele avansate de industria alimentara privind taxa pe fast-food sunt nerealiste


Ministerul Sanatatii (MS) considera cifrele si procentele avansate luni de catre reprezentantii patronatelor din industria alimentara, cu privire la asa-zisa taxa pe fast-food, ca fiind nerealiste si fara o baza de calcul, scrie NewsIn.
"Pana in prezent, Ministerul Sanatattii nu a stabilit lista produselor alimentare nerecomandate care ar putea fi taxate si nici cuantumul de contributii, de asemenea nu au fost avansate cifre pe baza carora ar putea fi calculate majorari de preturi
la alimente sau disponibilizari de personal.

Oficialii Ministerului Sanatatii au cerut reprezentantilor asociatiilor profesionale sa nu foloseasca intentia MS privind descurajarea consumului de alimente nesanatoase ca un pretext pentru introducerea, nejustificat, a propriilor intentii si masuri care pot afecta populatia. "Deocamdata, ministerul are in dezbatere o intentie, si la fel ca si in cazul celorlalte proiecte supuse dezbaterii publice, se asteapta observatiile si sugestiile tuturor celor interesati, care vor fi luate in discutie", se mai precizeaza intr-un comunicat al ministerului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Reprezentantii patronatului si ai sindicatelor din industria alimentara declarasera anterior ca aplicarea taxei pe fast-food ar putea aduce scumpiri ale produselor la raft de pana la 30%, dezechilibrele provocate de aceasta pe piata putand cauza falimentul companiilor din industria alimentara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016