Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Circa 100 de sindicalişti de la Îmbunătăţiri Funciare pichetează astăzi Ministerul Agriculturii


Circa 100 de sindicalişti de la Uniunea Sindicatelor Îmbunătăţiri Funciare vor picheta miercuri sediul Ministerului Agriculturii din Capitală, între orele 10.30 şi 13.30, în semn de protest faţă de intenţia de modificare a Codului Muncii, a declarat marţi pentru NewsIn preşedintele Vasilica Blebea.
"Nu este în regulă ce se întâmplă la Societatea Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (SNIF). La 31 martie încetează administrarea specială la SNIF. Iar noi am aflat că, la 15 februarie, a fost numit un nou director general, fără a avea loc Consiliul de Administraţie. În plus, nu s-au luat salariile de două luni, ultimele au fost încasate înaintea sărbătorilor de iarnă", a declarat marţi pentru Agenţia NewsIn preşedintele Uniunii Sindicatelor din Îmbunătăţiri Funciare, Vasilica Blebea.

Astfel, Uniunea Sindicatelor Îmbunătăţiri Funciare, membră a CNS Cartel Alfa, va continua seria protestelor începute marţi.

Sindicaliştii mai protestează şi faţă de blocarea totală a finanţării activităţii ANIF RA, prin Legea 281/2010, care abrogă Normele metodologice privind alocarea şi acordarea subvenţiei de la bugetul de stat pentru acoperirea unor categorii de cheltuieli necesare desfăşurării activităţii de îmbunătăţiri funciare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Societatea Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (SNIF) va fi vândută la bucată, după cum anunţau luni oficiali din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), citaţi de postul de televiziune The Money Channel. Astfel, activele societăţii vor fi vândute bucată cu bucată pentru a acoperi măcar o parte din datoriile pe care SNIF le înregistrează, dintre care 90 de milioane de lei sunt la bugetul de stat.

Reprezentanţii sindicatelor s-au declarat surprinşi de decizia Ministerului Agriculturii şi afirmă că autorităţile doresc, de fapt, decapitalizarea companiei. Totodată, sindicaliştii din îmbunătăţiri funciare contestă decizia ministerului şi avertizează că, prin această măsură, peste 500 de salariaţi îşi vor pierde locul de muncă.

Aflată în administrare specială până la sfârşitul lunii martie, compania deţinută în proporţie de 100% de stat are un capital social de 147 milioane lei şi datorii de peste 120 milioane lei. SNIF a intrat pentru a şasea oară în administrare specială, în ultimii zece ani.

SNIF are un capital social de 147 milioane lei, datorii totale de 120 milioane lei şi 550 de angajaţi. Obiectul principal de activitate al SNIF îl reprezintă construcţiile hidrotehnice.

SNIF oferă servicii de întreţinere, reparare şi exploatarea, după caz, a lucrărilor de irigaţii, desecări-drenaje, combaterea eroziunii solului, îndiguiri şi baraje, inclusiv apărarea împotriva inundaţiilor şi gheţurilor, fenomenelor meteorologice periculoase şi accidentelor la construcţiile hidrotehnice aflate în administrarea ANIF RA. Societatea produce şi materiale, echipamente, confecţii şi recondiţionează piese de schimb necesare în activitatea de îmbunătăţiri funciare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016