Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cititor RECOLTA.EU, in chestiunea porumbului modificat genetic: "increderea oarba a Ministerului Agriculturii in Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) este nefondata"
Consider ca Ministerul Agriculturii NU ia in considerare toate aspectele problemei. Romania este cultivatoare de porumb conventional, suntem mari consumatori de porumb. Dl. Mihai Dumitru ar trebui sa ia in considerare si diversitatea agricola, iar odata cu introducerea porumbului modificat genetic am inceput contaminarea porumbului conventional din Romania, spune Nicu, un cititor al portalului RECOLTA.EU
Acesta este de parere ca "increderea oarba a Ministerului Agriculturii in Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) este nefondata. Trecutul EFSA dovedeste instabilitatea si subiectivitatea Autoritatii. (Personal EFSA care "migreaza" la companii de biotehnologie, studii stiintifice cotate care nu sunt luate in considerare).
Vorbim de coexistenta, riscuri minime asupra sanatatii, riscuri asupra biodiversitatii si diversitatii agricole...multe subiecte, multe probleme, multi bani aruncati pe institutii europene si institutii romanesti care studiaza, monitorizeaza, reglementeaza problema OMG, nu este mai simplu sa INTERZICEM cultivarea organismelor modificate genetic si sa folosim fondurile pentru a dezvolta alte sectoare ale agriculturii? Sau agricultura noastra conventionala este asa de performanta, productiva, incat Ministerul Agriculturii considera ca ne permitem sa experimentam cu sanatatea noastra, cu natura, cultivand organisme modificate genetic, doar pentru a ne alinia cu interesele unor companii?
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Consider ca agricultura biotech nu ne ofera nimic in plus fata de agricultura conventionala, doar complicatii inutile si riscuri, conchide cititorul.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » Stelian Fuia este de acord cu UE in privinta culturilor de organisme modificate genetic
- » Suprafata cultivata cu organisme modificate genetic a ajuns la 10% din totalul suprafetei agricole a lumii
- » Fermierii către Tabără: "Vrem să cultivăm organisme modificate genetic"
- » EVZ intreaba: Ai cumpăra produse cu eticheta organisme modificate genetic?
- » Ce sunt organismele modificate genetic şi alimentele obţinute din organisme modificate genetic?
Ultima ora
- » Directorul executiv al DJA Caras-Severin, retinut pentru mai multe infractiuni
- » Campania de Primavara 2021 pentru achizitia de echipamente agricole
- » APIA: Platile sub forma de ajutor pentru cei care cresc porci si pasari, activate
- » AFIR: Agricultorii care primesc fonduri PNDR pot cere suspendarea contractului
- » ANSVSA: Virusul PPA, gasit in insecte care se hranesc cu sangele porcilor
Comentarii
0 comentarii