Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CNS Cartel Alfa cere constituirea de urgenta a unui comitet de criza


Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa" propune constituirea unui comitet de criza care sa propuna solutii concertate de rezolvare a deficitului bugetar si solicita Guvernului sa opreasca "sarabanda masurilor haotice" si sa reintroduca România pe un fagas normal "din care interesele de grup si falsele ideologii sa dispara".
"Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa propune factorilor decizionali sa se aseze de urgenta la masa tratativelor reprezentanti ai Parlamentului, ai tuturor partidelor politice, ai Administratiei Prezidentiale, ai partenerilor sociali - Guvern, patronate, sindicate, precum si ai mediului academic. CNS "Cartel Alfa" cere constituirea de urgenta a unui comitet de criza care sa caute si sa propuna solutii concertate de rezolvare a crizei, atât în privinta deficitului bugetar cât si în privinta relansarii economiei", se arata intr-un comunicat al Cartel Alfa.

Reprezentantii Confederatiei Nationale Sindicale CNS "Cartel Alfa" considera ca masurile pe care Guvernul este gata sa le adopte imediat dupa aflarea deciziei judecatorilor Curtii Constitutionale referitoare la continutul legilor austeritatii sunt "pripite", iar, în realitate, Guvernul nu face altceva decât "sa adânceasca criza cu care se confrunta România, sa creasca si mai mult discrepantele".

Totodata, sindicalistii sunt de parere ca "absenta unei politici fiscale adecvata conditiilor economice si sociale actuale nu este decât de natura a genera prejudicii si mai mari, atât la nivelul statului, cât si la nivelul fiecarei familii de români în parte".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Avem, acum mai mult decât oricând, nevoie de coerenta, profesionalism, depasirea mentalitatilor învechite si un nou tip de solidaritate - nu aceea trâmbitata electoralo-propagandistic, ci de un liant al redresarii. În locul unei solidaritati reale, asistam la solidaritate manifestata exclusiv între membrii executivului si între executiv si protejatii acestuia, în vreme ce populatia si nevoile ei sunt pur si simplu afectate de o întreaga înlantuire de masuri, unele mai absurde decât altele, ce degradeaza si afecteaza periculos statutul social al cetateanului român", sustin reprezentantii Cartel Alfa.

Conducerea Cartel Alfa considera ca adoptarea "unei strategii absolut marginite, de genul "strângem cureaua si speram ca astfel vom iesi din saracie" distruge statul social care functioneaza dupa reguli si principii absolut clare".

"CNS Cartel Alfa considera ca nu strategiile marginite sunt calea demna de urmat pentru ca nu astfel vom iesi din saracie, ci vom deveni si mai saraci. Trebuie, toti (...) sa vedem de ce a ajuns România într-o asemenea situatie si ce trebuie sa facem pentru a nu mai ramâne în saracie. Taindu-se brutal veniturile cetatenilor, impozitându-se aiuristic, crescând haotic taxe si impozite, fara sa întelegem ca ne confruntam cu un întreg complex de probleme care impun un pachet de solutii viabile, nu se va reusi decât cresterea discrepantelor si adâncirea crizei din care nu vom reusi sa iesim decât cu uriasul cost al unor mari si inutile sacrificii sociale", se mai mentioneaza în comunicat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016