Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Wisconsin (SUA) au reuşit să afle cum ne protejează merele împotriva cancerului. Aceştia susţin că tot secretul constă în coaja fructului, informează Daily Mail, citat de România Actualităţi. Studiile au demonstrat că antioxidanţii din coaja mărului pot încetini creşterea celulelor cancerului de prostată şi a cancerului de sân. Oamenii de ştiinţă au analizat ce se întâmplă cu celulele canceroase atunci când intră în contact cu extractul de măr din soiul Gala. Se pare că celulele din tumorile la sân şi prostată cresc mai lent şi trăiesc mai puţin, după ce sunt tratate cu extract din coajă de măr. Drept urmare, specialiştii recomandă să nu curăţăm merele de coajă, înainte de a le consuma.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News