Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Codex Alimentarius, contestat si in Romania (VIDEO)
Codex Alimentarius este o colecţie de norme alimentare coordonată de ONU, dar contestată peste tot în lume.În întreaga lume au apărut reacţii împotriva „codului hranei“. Criticii susţin că sunt promovate interesele trusturilor farmaceutice şi nu ale consumatorilor.
„Sistemul de Igienă şi Siguranţă a Alimentelor – HACCP – Certificat pe baza Directivei 852/2004 UE şi Codex Alimentarius“.Această menţiune este înscrisă pe eticheta făinii de grâu albă superioară Titan, comercializată în magazinele româneşti.
Puţini sunt însă cei care au auzit de Codex Alimentarius, dar şi mai puţini cei care ştiu ce controverse se ascund în spatele acestei denumiri.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit unui document furnizat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Codex Alimentarius sau „codul hranei“ a fost înfiinţat în 1962 în cadrul unui program comun al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) şi al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).
„Codex Alimentarius este o colecţie de norme alimentare adoptate la nivel internaţional.Acestea au scopul să protejeze sănătatea consumatorilor şi să asigure practici oneste în comerţul cu alimente“, se arată în documentul ANSVSA.
Citeste mai mult in Adevarul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News