Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeanǎ, prezentǎ la Agraria


Direcţia Generalǎ Agriculturǎ și Dezvoltare Ruralǎ a Comisiei Europene va fi prezentǎ la târgul Agraria 2009, desfǎșurat la Cluj-Napoca, în perioada 6-10 mai 2009. Acest târg este evenimentul agricol cel mai important din România. El reunește nu numai profesioniștii din diverse domenii agricole, ci vizeazǎ, de asemenea, industria alimentarǎ în general, precum și diferite produse și procedee de ambalare.
Comisia Europeanǎ va fi prezentǎ printre expozanţii la acest târg agricol, într-un stand sub drapelul Uniunii Europene. Aici vor fi primiţi toţi vizitatorii care vor dori sǎ se informeze cu privire la diferitele aspecte ale politicii agricole comune și cu privire la dezvoltarea ruralǎ. La stand vor fi distribuite publicaţii de tip general și specializate, iar la dispoziţia publicului și a profesioniștilor se vor afla experţi pentru a rǎspunde la întrebǎrile celor interesaţi.

O parte a standului european este destinatǎ publicului tânǎr, prin jocuri și animaţii pedagogice. Copiii și adolescenţii se pot informa într-o manierǎ ludicǎ, cu privire la Uniunea Europeanǎ în general, la politica agricolǎ comunǎ și la importanţa unei alimentaţii echilibrate, care sǎ includǎ în proporţii semnificative, fructele, legumele și produsele lactate.

Pe marginea acestui eveniment, Comisia va organiza un seminar pe tema politicii agricole comune (în data de 7 mai, la ora 14:00), adresat studenţilor la facultǎţi de agronomie, ?i va dedica o întreagǎ zi (în data de 8 mai) subiectului dezvoltare ruralǎ. Comisia Europeanǎ va participa, de asemenea, la o masǎ rotundǎ privind impactul crizei economice asupra sectorului agricol (în data de 6 mai, la ora 14:00). împreunǎ cu Ministerul român al Agriculturii , Comisia va organiza o conferinţǎ în cadrul zilei produselor biologice (în data de 7 mai, la ora 10:00).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Standul Comisiei Europene va fi, în același timp, un loc de întâlnire pentru prezentǎrile interactive punctuale, organizate în funcţie de tematica zilei:
  • Joi, 7 mai: zi dedicatǎ produselor biologice.
  • Vineri, 8 mai: ziua dezvoltǎrii rurale (jocuri, prezentǎri de proiecte și degustare de produse tradiţionale).

  • Sâmbǎtǎ, 9 mai: mini-dezbateri privind politica în materie de calitate, normele de piaţǎ, bunǎstarea animalelor și promovarea fructelor în școli.
    Duminicǎ, 10 mai: mini-dezbatere pe tema distribuirii produselor lactate în școli.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016