Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia Europeană: Economia Moldovei este mai puţin dependentă de agricultură decât de servicii şi industrie

Tags: chisinau

„Contrar opiniei publice, economia Moldovei este mult mai puţin dependentă de agricultură, a cărei contribuţie în PIB a fost în anul 2008 de aproximativ 300 milioane euro, în raport cu serviciile şi industria care au constituit 2,5 miliarde euro şi respectiv 600 milioane euro”, susţine Comisia Europeană în Programul Anual de Acțiuni pentru Republica Moldova pentru anul 2010, adoptat la 1 iunie curent.
Analiza social-economică realizată de Comisia Europeană confirmă că Republica Moldova este cea mai săracă ţară din Europa, având în anul 2009 un PIB pe cap de locuitor de circa 1.000 euro. În acelaşi timp, Moldova are şi cel mai scăzut nivel de urbanizare, circa 60% din populaţie locuind în mediu rural.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Odată cu obţinerea independenţei, Moldova a fost puternic afectată de fenomene ca sărăcia, migraţia, îmbătrânirea populaţiei şi dezvoltarea redusă a infrastructurii. Creşterea economică din ultimii ani înregistrată în Moldova a fost concentrată în mediul urban, iar în prezent este sub ameninţarea crizei globale şi regionale care s-a lansat în ţară din toamna anului 2008. „Criza este şi cea care determină situaţia economică a ţării, care este bazată pe import, consum şi remitenţe”, se menţionează în Analiza Comisiei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016