Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Compania chineză Hoyo Agricultural Machinery Equipment a inaugurat fabrica de tractoare de la Râşnov

Compania chineză Hoyo Agricultural Machinery Equipment a inaugurat marţi fabrica de tractoare de la Râşnov, o investiţie de 50 milioane de dolari, la această unitate urmând să fie produse anual 20.000 de tractoare destinate pieţei europene, transmite corespondentul NewsIn.

Fabrica de la Râşnov este a cincea a firmei chineze, dar prima din afara Chinei şi va crea circa 500 de noi locuri de muncă. Până acum a fost finalizată prima etapă a investiţiei, în valoare de 20 de milioane de dolari, fiind reutilată o hală unde se vor asambla componentele aduse din China. Întreaga investiţie urmează să fie finalizată în 2012, când la Râşnov vor fi produse şi unele componente.


Directorul general al Hoyo Agricultural Machinery Equipment, Victor Lu, a declarat că în 2010 urmează să fie terminată şi o linie de vopsire, a treia etapă de extindere a investiţiei urmând a fi construirea unei fabrici de piese.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Investiţia noastră este structurată pe trei etape. În prima fază vom importa componentele, iar undeva peste trei ani ne extindem şi printr-o fabrică de componente, pentru a da un caracter mai local tractoarelor produse la Râşnov. Ne gândim ca această fabrică de componente să se concentreze în principal pe cutii de viteze“, a declarat Victor Lu.

Directorul executiv al fabricii de la Râşnov a declarat, la inaugurarea fabricii, că în perioada următoare Hoyo Râşnov va porni o „foarte agresivă campanie de marketing“ pentru a face cunoscute tractoarele produse aici, dar şi că va fi pus la punct un „program bonus“ pentru fermierii români.

„Există câteva instituţii financiare nebancare care sunt alături de noi şi care cred în viitorul agriculturii româneşti, aşa cum credem şi noi. De aceea, noi ne-am gândit la un program-bonus pentru fermieri. Mai concret, vom înfiinţa un birou unde îi aşteptăm pe cei interesaţi de finanţări care să sprijine cumpărarea unui tractor. Le vom acorda consultanţă gratuită pentru întocmirea documentaţiilor necesare“, a declarat Denisa Vasilescu.

În privinţa viitorilor angajaţi ai fabricii, Denisa Vasilescu a spus că aceştia vor proveni în principal aceştia din zona unde se află fabrica, dar nu vor fi uitaţi nici foştii angajaţi ai uzinei Tractorul Braşov, care au o mare experienţă în producerea tractoarelor. Primul dintre cei zece salariaţi care lucrează deja la Râşnov este un fost angajat de la Tractorul.

La Râşnov vor fi produse opt modele de tractoare de la 25 şi pînă la 120 de cai putere, aceste modele putând fi utilizate la orice fel de lucrări agricole, iar preţul unui tractor va porni de la 6.500 de euro.

La scurt timp după festivitatea de inaugurare a fabricii de la Râşnov, a fost vândut deja primul tractor, unul de 30 de cai putere, utilaj adus din China. Tractorul cu numărul unu a fost cumpărat de un bucureştean, Petrică Paraschiv. „Tractorul este de o bună calitate şi foarte uşor de utilizat. El va ajunge în comuna Hotarele din Giurgiu, la mama mea, care are un teren agricol acolo“, a spus Paraschiv.

Producţia de la Râşnov urmează să înceapă în perioada următoare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016