Votul pentru cea mai inteligenta mica afacere romaneasca a inceput. Cateva dintre companiile inscrise la concursul "Sprijina afacerile romanesti" ofera produse alimentare ecologice, delicioase si ideale pentru o nutritie sanatoasa. Iata cateva detalii despre afacerile cu lapte ecologic si muschi semicrud.
Citeste mai mult despre acest concurs pe hotnews.ro
Dintr-un tinut al vacutelor sanatoase vine SC Camy-Lact SRL, o societate din Vatra-Dornei care produce mai multe sortimente de branza ecologica (bio). Societatea a fost infiintata din dorinta de a invata oamenii cum se poate manca sanatos si de a aminti tuturor de produsele traditionale, "de la tara". Camy-Lact este una din putinele firme locale producatoare de produse lactate ecologice. Ea ajuta cateva zeci de familii de crescatori de vite care produc laptele ecologic folosit pentru fabricarea branzeturilor.
In nordul tarii, s-a nascut afacerea La Baciu, specializata in produse cu specific bucovinean. Ingredientele provin exclusiv de la crescatorii de animale din zona Campulung-Moldovenesc, iar condimentele (rozmarin, busuioc, cimbru, usturoi) sunt din productie proprie. Baitul special in care este tinuta carnea, timpul potrivit de maturare, afumarea cu lemn de fag si de cires sunt doar cateva din secretele care fac produsele de La Baciu atat de cautate. Prioritara este oferirea de produse 100% naturale, fara conservanti, iar din acest motiv cantitatea produsa este limitata. Printre produsele oferite se numara carnatii cu busuioc, costita hituita, muschiul semicrud, muschiul tiganesc, carnaciorii proaspeti, muschiuletul montana.
Citeste mai mult despre acest concurs pe hotnews.ro
Dintr-un tinut al vacutelor sanatoase vine SC Camy-Lact SRL, o societate din Vatra-Dornei care produce mai multe sortimente de branza ecologica (bio). Societatea a fost infiintata din dorinta de a invata oamenii cum se poate manca sanatos si de a aminti tuturor de produsele traditionale, "de la tara". Camy-Lact este una din putinele firme locale producatoare de produse lactate ecologice. Ea ajuta cateva zeci de familii de crescatori de vite care produc laptele ecologic folosit pentru fabricarea branzeturilor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In nordul tarii, s-a nascut afacerea La Baciu, specializata in produse cu specific bucovinean. Ingredientele provin exclusiv de la crescatorii de animale din zona Campulung-Moldovenesc, iar condimentele (rozmarin, busuioc, cimbru, usturoi) sunt din productie proprie. Baitul special in care este tinuta carnea, timpul potrivit de maturare, afumarea cu lemn de fag si de cires sunt doar cateva din secretele care fac produsele de La Baciu atat de cautate. Prioritara este oferirea de produse 100% naturale, fara conservanti, iar din acest motiv cantitatea produsa este limitata. Printre produsele oferite se numara carnatii cu busuioc, costita hituita, muschiul semicrud, muschiul tiganesc, carnaciorii proaspeti, muschiuletul montana.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News