Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conditii pentru modificarea cererilor unice pentru subventii

conditii-pentru-modificarea-cererilor-unice-pentru-subventii

Fermierii pot solicita sa faca modificari acestor documente pana la sfarsitul lunii mai.


Modificarile la cererile unice de plata – declaratia privind sectorul zootehnic se depun la centrele APIA pana la data limita de 31 mai 2018 inclusiv, fara aplicarea de penalitati.
 
Fermierii pot depune modificari ale cererii unice de plata – declaratia privind sectorul zootehnic şi dupa data de 31 mai 2018, pana la data-limita de depunere a cererilor unice de plata cu penalitaţi (11 iunie 2018 inclusiv), cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucratoare a sumelor la care ar fi avut dreptul, daca modificarea cererii unice de plata ar fi fost depusa pana la data de 31 mai 2018, conform art. 15 din Regulamentul de punere in aplicare (UE) nr. 809/2014 cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Cererile unice de plata – declaratia privind sectorul zootehnic sau modificarile aduse acesteia, depuse dupa data de 11 iunie 2018, sunt considerate inadmisibile si sunt respinse de la plata, conform, art.13 alin.(1) paragraful 3 din Regulamentul Delegat (UE) nr. 640/2014 al Comisiei, cu exceptia cazurilor de forta majora si a circumstantelor exceptionale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Doar in cazurile de forta majora si circumstante exceptionale, fermierul nu va fi sanctionat pentru depunerea cu intarziere a cererii unice de plata – declaratia privind sectorul zootehnic, daca
notifica in scris APIA acest fapt, in termen de 15 zile lucratoare de la data la care acesta sau succesorul sau in drepturi se afla intr-una din situatiile prevazute de art. 30 alin. (1) din O.U.G. nr.3/2015, cu modificarile si completarile ulterioare ti prezinta dovezile relevante care atesta apariţia acestor situatii.
 
Conform art. 12 din Regulamentul Delegat (UE) nr. 640/2014 al Comisiei, termenele limita pentru depunerea documentelor care au coincis cu o zi de sarbatoare oficiala, o sambata sau o duminica, se prelungesc pana in prima zi lucratoare care urmeaza.
 
Dupa ultimul termen de depunere a documentelor specifice atasate cererii unice de plata – declaratia privind sectorul zootehnic, cu penalitati, acestea nu mai sunt luate in considerare pentru plata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016