Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Constanta: Instruire si simulare practica pentru aplicarea Masurilor 112, 141, 142 si 214


Luni, la sediul O.J.C.A. Constanta a avut loc sedinta de instruire teoretica si de simulare practica pentru aplicarea Masurilor 112 referitoare la stabilirea tinerilor la sate; 141 cu privire la sprijinirea fermelor de semi-subzistenta; 142 care priveste constituirea grupurilor de producatori şi 214 referitoare la masurile de agromediu.
Prezentarile au fost facute de drd. ing. Ghinea Mihaela si ing. Dogaru Gheorghe de la compartimentul de proiectare, care au participat la astfel de instruiri organizate de A.N.C.A. Bucuresti. De mentionat ca a fost invitat si un reprezentant al D.A.D.R.

In judetul Constanta exista un numar mare de exploatatii de semi-subzistenta intre 2 si 8 UDE, acestea pretandu-se la restructurare prin Masura 141- Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta -, exploatatii luate in considerare pentru transformarea lor in ferme comerciale de catre Oficiul Judetean de Consultanta Agricola Constanta, prin intocmirea gratuita a cererii de finantare si a planului de afaceri. Planul de afaceri va pune accent pe vanzarea productiei si nu pe realizarea de investitii, acestea din urma reprezentand baza care va permite o schimbare a orientarii exploatatiei, dar linia directoare o va costitui identificarea oportunitatilor de valorificare a productiei.

La simularile facute pe fiecare masura in parte, de intocmire a documentatiei necesare, toti consilierii consultanti au reactionat pozitiv, fapt ce ne face sa avem incredere in derularea actiunilor. Pana la sfarsitul lunii ianuarie, O.J.C.A. Constanta, in colaborare cu 52 de Primarii, adica 73% din totalul unitatilor administrativ-teritoriale din judet, va organiza caravana de prezentare a masurilor sus-mentionate, in prezenta potentialilor beneficiari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

De mentionat ca, din diagnoza facuta de consilierii consultanti din cele 16 C.L.C.A.-uri, au rezultat peste 120 de potentiali beneficiari. Pentru buna desfasurare a acestor actiuni ample si de mare responsabilitate, s-a stabilit ca documentele primare si informatiile necesare sa fie lucrate in teritoriu si apoi prelucrate si finisate la O.J.C.A. prin cele 2 colective de lucru formate din 6 specialisti.

Pentru aplicarea Masurii 141 sunt deja in lucru 5 proiecte, care urmeaza a fi finalizate in cateva zile.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016