Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Consultantii AgroAdvice prezinta agenda fermierului pentru luna februarie
In conditiile de anul acesta (iarna prelungita si cu temperaturi scazute) aceasta perioada este potrivita pentru ridicarea monolitilor din camp, pentru fiecare cultura in parte, deoarece se verifica starea de vegetatie a plantelor si se poate stabili in ce masura ele au fost afectate de ger, se arata in ultimul numar al newsletterului publicat de firma romano-daneza de consultanta tehnica in agricultura AgroAdvice.
Intr-o discutie in redactia RECOLTA.EU, consultantii agronomi au aratat ca in partea de sud a tarii nu s-au inregistrat pagube la culturile semanate in toamna, datorita protectiei stratului gros de zapada. Mai mult decat atat, mentioneaza acestia, la sfarsitul acestei luni, daca vremea permite, se poate intra in camp pe anumite zone.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"In aceasta perioada trebuie urmarite si finalizate cateva actiuni pregatitoare pentru buna desfasurare a campaniei agricole de primavara: se continua conditionarea si tratarea semintelor pentru culturile care se seamana in primavara. Se ridica probe pentru a fi trimise la laboratoarele de specialitate pentru a stabilirea indicilor de calitate, in vederea eliberarii buletinelor de analiza. Pentru acei fermieri care cumpara samanta, trebuie avut in vedere un aspect important – deoarece tratamentul standard al semintelor este facut cu un fungicid, in anumite conditii este nevoie ca samanta sa fie tratata si cu un insecticid.", a declarat pentru RECOLTA.EU Gabriel Ionita, inginer agronom consultant al AgroAdvice.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News