Iarba de grâu este un aliment natural, conţine vitamine esenţiale, enzime şi minerale în cantităţi mari, este un detoxifiant şi lecuitor remarcabil, care, datorită susţinerii imunităţii, are capacitatea de a proteja şi regenera organismul.
Datorită compoziţiei sale deosebit de valoroase, sucul de iarbă de grâu are efect benefic asupra întregului organism, previne apariţia anumitor boli şi ajută în procesul de regenerare.
Are efect alcalinizant. Este un mijloc prin care putem pierde din greutate. Are efect energizant şi revitalizant, detoxifică organismul, fortifică sistemul imunitar, previne apariţia celulelor canceroase, ameliorează efectele adverse apărute în urma chimioterapiei şi radioterapiei, susţine circulaţia sanguină, stimulează metabolismul, accelerează procesul de regenerare în urma unor boli, scade probabilitatea apariţiei astmului şi a bolilor alergice, scade nivelul de colesterol din sânge şi sporeşte capacitatea organismului de a prelua oxigenul necesar proceselor vitale. Sucul din iarbă de grâu este un supliment alimentar cu efect benefic asupra organismului, este 100 la sută natural şi fără efecte adverse.
Pentru a obţine iarba de grâu necesară, care se utilizează pentru suc numai înainte de înspicare, grâul se seamănă în lădiţe cu pământ, care se ţin la lumină şi temperaturi optime.
Datorită compoziţiei sale deosebit de valoroase, sucul de iarbă de grâu are efect benefic asupra întregului organism, previne apariţia anumitor boli şi ajută în procesul de regenerare.
Are efect alcalinizant. Este un mijloc prin care putem pierde din greutate. Are efect energizant şi revitalizant, detoxifică organismul, fortifică sistemul imunitar, previne apariţia celulelor canceroase, ameliorează efectele adverse apărute în urma chimioterapiei şi radioterapiei, susţine circulaţia sanguină, stimulează metabolismul, accelerează procesul de regenerare în urma unor boli, scade probabilitatea apariţiei astmului şi a bolilor alergice, scade nivelul de colesterol din sânge şi sporeşte capacitatea organismului de a prelua oxigenul necesar proceselor vitale. Sucul din iarbă de grâu este un supliment alimentar cu efect benefic asupra organismului, este 100 la sută natural şi fără efecte adverse.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Pentru a obţine iarba de grâu necesară, care se utilizează pentru suc numai înainte de înspicare, grâul se seamănă în lădiţe cu pământ, care se ţin la lumină şi temperaturi optime.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News