Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiect: "Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti"

Tags: ecologie

Maine, 30 septembrie 2008, la hotelul Crown Plaza din Bucuresti are loc lansarea oficiala a proiectului "Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti", proiect care urmareste reducerea evacuarii de nutrienti in apa, promovarea unei schimbari de comportament al populatiei si, in final, reducerea poluarii cu nutrienti a Dunarii si Marii Negre. Proiectul a fost implementat printr-un imprumut de la Banca Mondiala si cu sprijinul Facilitatii Globale de Mediu.

Documente ataşate:
Agenda evenimentului de maine


"Acest proiect a fost implementat de Guvernul Romaniei si are ca obiectiv general sprijinirea Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile in implementarea acquis-ului Uniunii Europene in domeniul protectiei calitatii apelor", a declarat ministrul Mediului, Attila Korodi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri


Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...

Oferta Speciala
valabila 48h


Proiectul va fi implementat in perioada 2008 – 2013 la nivelul intregii tari, iar printre beneficiile concrete ale acestuia se numara realizarea de investitii intr-un numar de 86 de comune in zece bazine hidrografice, in urmatoarele domenii:

  • imbunatatirea sistemelor comunale de manipulare si depozitare pentru promovarea unui management mai bun al deseurilor animale si menajere;

  • plantarea de fasii tampon de vegetatie si reabilitarea unor mici suprafete de pasuni comunale;
    apa si igienizare;

  • promovarea adoptarii de catre fermieri a metodelor de buna practica in managementul nutrientilor prevazute in Codul de buna practica agricola;

  • testarea si demonstrarea fezabilitatii producerii de biogaz si energie in co-generare din gunoi de grajd si deseuri organice menajere prin digestie anaeroba.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton