Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cotnari isi creste afacerile cu 11% in 2009


Cotnari, unul dintre cei mai mari producatori interni de vinuri, estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri de 33,5 milioane de euro, in crestere cu 11,5% fata de estimarile din acest an, ca umare a investitiilor realizate in modernizare si in cresterea capacitatii de productie, potrivit oficialilor companiei.
“Cotnari vizeaza pentru anul 2009 un profit net de 3,15 milioane de euro, in crestere cu peste 5% fata de rezultatul vizat in acest an”, a declarat pentru Business Standard Catalin Grecu, directorul de marketing al companiei. In ciuda crizei financiare, Cotnari va investi, anul viitor, masiv in marirea productiei. “Programul de investitii pentru anul 2009 se refera la infiintarea unei suprafete de 250 ha de vita-de-vie, unde se vor investi aproximativ 4 mil. euro, si la achizitionarea de utilaje necesare agriculturii, unde se vor investi circa 2 mil. euro. Aproximativ 75% din fonduri se vor asigura din surse proprii, iar restul, dintr-un credit pe termen lung”, a precizat Grecu. In perioada 2010-2013, Cotnari intentioneaza sa planteze circa 300 hectare de vita-de-vie. ‘’Pentru urmatorii patru ani (2010-2013), intentionam sa plantam o suprafata de inca 300 ha de vita-de-vie, din care peste 100 ha cu soiuri de struguri pentru vinuri rosii’’, potrivit oficialului companiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Business Stand
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016