Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cristian Diaconescu suspectează că există un interes politic ca acest Guvern să eşueze în relaţia cu FMI


Preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Cristian Diaconescu, a declarat miercuri seară, la Târgu Mureş, că formaţiunea sa sprijină stabilitatea şi că suspectează existenţa unui interes politic ca Guvernul să eşueze în relaţia cu FMI.



''Soliditatea acestei coaliţii contează şi vrem să fim parte a acestui proiect, în special pentru măsurile care trebuie luate în continuare. Vă mai dau un exemplu: Legea pensiilor, printr-un joc politicianist cap-coadă este blocată în Senat în acest moment, fiind condiţie în relaţia cu FMI. Eu suspectez că există un interes politic ca acest Guvern să eşueze în relaţia cu FMI. Şi dacă ar fi piardă un guvern sau un executiv, poate nu ar fi atât de complicat, dar pierde o ţară întreagă'', a subliniat Cristian Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

El a spus că acest lucru ridică anumite semne de întrebare mai ales că urmează dezbateri pe marginea Legii bugetului de stat, iar unii politicieni fie nu vor participa la dezbateri, fie vor îngreuna construcţia acestui act normativ, ca dealtfel şi a altora extrem de importante. ''Am auzit politicieni care spuneau că vor pune atâtea amendamente la buget încât să fie imposibil de adoptat. Ca să nu mai vorbesc de Legea salarizării sau de modificarea Codului Muncii. Deci, în acest moment, orice problemă a României a devenit temă de troc politic, de bătaie. Orice fel de problemă. Nu ştiu în ce măsură vom ajunge la liman'', a subliniat Diaconescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta a afirmat că din punctul de vedere al unui partid politic, trebuie întotdeauna să existe o ordine de priorităţi şi că în acest moment sunt probleme foarte serioase de natură economică, probleme care trebuie rezolvate de un executiv extrem de determinat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016