Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cuget Liber: Constănţenii vor cumpăra kilogramul de carne de miel cu cel mult 19,5 lei


Preţul a fost stabilit de producători şi comercianţi de comun acord cu Direcţia Pieţelor. Oficial, mai avem doar două săptămâni până la sărbătorile de Paşte. Neoficial, pregătirile au început deja. Gospodinele şi-au făcut listele cu necesarul pentru o masă tradiţională şi au luat la colindat pieţele şi magazinele. În fruntea listei pe lista de cumpărături stă bietul miel sacrificat. Comercianţii au început deja să scoată în galantare primii miei, însă poate nu ar trebui să vă grăbiţi cu aprovizionarea. Zilele acestea preţurile sunt foarte mari, dar începând de miercuri, se vor reduce considerabil.
Direcţia de Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa, cu acordul Primăriei Constanţa, a făcut o înţelegere cu comercianţii ca preţul maximal de vânzare a mieilor anul acesta să fie de 19,5 lei, în cadrul programului „Preţul corect”. În prezent, în pieţele din Constanţa kilogramul de miel se vinde cu 25 de lei. Înţelegerea privind preţul maximal intră în vigoare începând de miercuri, 24 martie, şi se va încheia pe 3 aprilie, în Sâmbăta Mare.

„Împreună cu producătorii, am stabilit ca preţul corect pentru carnea de miel pentru Sărbătorile de Paşte 2010 să fie de 19,5 lei pe kg. Acesta nu este obligatoriu, dar comercianţii care vor adera la programul nostru vor fi scutiţi de taxa de piaţă, adică 45 de lei pe zi. Au fost extrem de înţelegători, deşi au avut o iarnă grea. Înţeleg că lumea este săracă şi, în semn de solidaritate a lor şi a noastră, au acceptat să adere la program”, a declarat Nicolae Fronescu, director al Direcţiei de Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Cuget Liber.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016