Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum fac avere speculanţii cu pepenii de Dăbuleni


Munţi de pepeni, cu miile, zac pe marginea drumului, scoşi la vânzare, în zona Dăbuleni (Dolj). Anul acesta, producţia este record, dar degeaba, căci cultivatorii tot nu se îmbogăţesc. Criza se simte şi aici, în colegiul lui Geoană. Singurii care fac bani din pepeni sunt intermediarii. Ei au ajuns să câştige chiar mai mult decât producătorii, scrie Gandul.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


nghesuiţi pe marginea drumului, producătorii îşi aşteaptă clienţii. Sunt înşiraţi pe o distanţă de vreo doi kilometri, unul lângă altul. Toţi stau retraşi la umbră: unii mai dorm sau mai gustă o ţuică, o bere. Alţii privesc lung pe şoseaua care vine dinspre Craiova – speră că până la urmă va apărea tirul „salvator” care să le ia marfa la un preţ bun. Trotuarul seamănă cu o „piaţă de gros” improvizată. La intrare, o bătrână îşi descarcă lubeniţele dintr-o căruţă şi le încarcă într-un camion. Nu ştie nimic de criză, dar nu înţelege de ce preţul pepenilor este atât de mic. „E multă muncă şi bani puţini. Eu am doar 30 de ari şi scot cam 10 tone de pepeni, dar anul ăsta e preţul mai mic decât anul trecut. Dar trebuie să vindem, că altfel se strică şi ce să facem cu ea, s-o dăm la porci?”, se întreabă retoric Mica Seinea din comuna Călăraşi. Tocmai şi-a vândut producţia de pepeni cu 25 de bani kilogramul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016