Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti obtine o diploma de fermier in agricultura ecologica

cum-poti-obtine-o-diploma-de-fermier-in-agricultura-ecologica

Primul curs de perfectionare in Agricultura ecologica, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, se lanseaza luna martie 2014. Fermierii sau persoanele care activeaza in agricultura pot obtine o diploma acreditata de „operator in ferme ecologice mixte” in urma participarii la cursul organizat in perioada 1-4 martie de Creative Business Management SRL, furnizor autorizat formare.

Cursul de agricultura ecologica este disponibil in 3 module. Cursantii pot opta pentru unul dintre urmatoarele module potrivit afacerii tale si planurilor de dezvoltare:

•Curs operator in ferme ecologice mixte
•Curs operator in ferme ecologice vegetale
•Curs operator in ferme ecologice animale

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Modulele acopera toate instrumentele de aplicare a legislatiei din acest domeniu, prezinta cele mai noi forme de sprijin pentru sustinerea si dezvoltarea fermelor dar si metode de promovare a produselor ecologice pe piata autohtona si in strainatate.  

Trainerii sunt specialisti in domeniu, cu o vasta experienta in sustinerea si promovarea agriculturii ecologice, de la tehnici de aplicare a legislatiei din domeniu, pana la certificare si gestionarea unei ferme propriu-zise:

•Ing. Viorica Boboc- Presedinte Asociatia Bioavirom
•Prof. Maria Toader – Profesor UASMV
•Ing. Aurel Petrus-  Administrator ferma ecologica SC Auger Petrus SRL
•Damian Dragomir- Business Developer Austria Bio Garantie

Training-ul se va desfasura pe parcursul a patru zile, iar ultima zi de curs va fi dedicata unei vizite la o ferma ecologica. Vizita are ca scop familiarizarea cu toate elementele unei ferme ecologice si schimbul de experiente practice cu administratorii fermei si specialisti in domeniul agriculturii ecologice. La finalul cursului, participantii vor primi un certificat de absolvire autorizat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale cu certificarea specifica modulului de curs parcurs.

Costul formarii de persoana este variaza in functie de modulul ales intre 650 lei (trei zile) si 900 de lei (cinci zile). Costurile sunt scutite de TVA.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016