Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Cum să alegeţi un meniu vegetarian sănătos


Regimul vegetarian este asociat cu o pierdere în greutate, dar alegerea mâncărurilor sărace în grăsimi şi controlul caloriilor rămân la fel de importante. Chiar dacă regimul vegetarian este asociat cu o sănătate mai bună şi cu o pierdere în greutate, nutriţioniştii recomandă să fim atenţi atunci când alegem mâncăruri sărace în grăsimi şi să controlăm foarte bine numărul caloriilor zilnice, indiferent de tipul de mâncare ales, informează Mediafax.

De fapt, mulţi dintre vegetarieni consumă alimente care au un conţinut ridicat de grăsimi - ouă, frişcă, unt, produse lactate nedietetice - care eliberează o cantitate mare de calorii. Unele dintre sursele vegetariene de proteine, precum nucile şi seminţele, au şi ele un conţinut ridicat în grăsimi.

Cu toate acestea, o dietă de tip vegetarian poate fi una sănătoasă atunci când consumăm produse precum laptele degresat, legume crude sau fructe proaspete.

1) Dacă beţi produse lactate, alegeţi laptele fără grăsimi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

Dacă preferaţi laptele de soia, alegeţi o marcă de lapte de soia cu un conţinut redus de grăsimi, pentru a putea să beneficiaţi de proteinele, vitaminele şi mineralele necesare, fără să fiţi obligaţi să preluaţi şi grăsimile sau caloriile în plus.

2) Consumaţi mai puţină brânză. Atât brânza produsă din laptele de vacă, cât şi brânza din soia sau din laptele de orez au un conţinut ridicat de grăsimi. Alegeţi felurile de brânză care nu conţin mai mult de cinci grame de grăsime la un kilogram.

3) Faceţi din legume, tofu şi tempeh sursa dumneavoastră principală de proteine. Toate trei au un conţinut scăzut în grăsimi, iar legumele adaugă fibrele în dieta dumneavoastră zilnică.

4) Dacă vă este foame între mese, consumaţi fructe proaspete sau legume crude. Limitaţi mesele bogate în grăsimi şi în zaharuri.

5) Încercaţi să condimentaţi mesele dumneavoastră prin suc de roşii, suc de lămâie sau oţet aromat în loc de maioneză, unt, margarină sau frişcă.

6) Ca pentru orice dietă, renunţaţi la alimentele prăjite în favoarea celor coapte, fripte sau fierte.

7) Încercaţi să mâncaţi numai când vă este foame. Chiar dacă serviţi doar alimente sărace în grăsimi, dacă le consumaţi când nu vă este foame, riscaţi să vă îngrăşaţi.

Urmând modelul unei diete vegetariene, vă protejaţi în acest fel împotriva mai multor tipuri de cancer, hipertensiune arterială şi boli coronariene.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Ramura tanara care se dezvolta din radacina sau tulpina unei plante lemnoase ...

Sunt plante la care semin?ele nu sunt închise in fruct. Semintele se afla la vedere si nu au fruct ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016