Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti construiesti singur o magazie in curte

cum-sa-iti-construiesti-singur-o-magazie-in-curte

Un gradinar priceput stie de ce unelte are nevoie pentru a face treaba buna in curte. Iar pentru ca ele sa reziste mai mult si tu sa iti continui activitatea fara intreruperi, este nevoie ca acestea sa fie intretinute dar si depozitate asa cum trebuie, intr-un loc ferit si uscat. Uneltele, lemnele dar si utilajele de mici dimensiuni, precum motocoasa sau motocultorul au nevoie de spatiul lor in gospodarie.


Pentru a feri de frig sau de ploaie uneltele cu care lucrezi zilnic in gradina ai nevoie de un spatiu in care sa le aranjezi pe toate la un loc.



Suntem siguri ca esti o fire intreprinzatoare iar construirea unei magazii ti se va parea un proiect foarte util. De aceea iti vom detalia pasii pe care sa ii urmezi.



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pasii pentru construirea unei magazii din lemn pentru gradina ta


1. Toarna placa de beton - daca te-ai hotarat asupra coltului de curte unde vrei sa iti amenajezi magazia, primul pas este sa torni placa de beton. Dimensiunile raman la latitudinea ta, dar o suprafata de 4m x 2m ar putea fi minimul de la care sa incepi. Asteapta doua saptamani de la turnare pentru a avea o baza stabila pe care sa iti construiesti scheletul de lemn.

2. Fixeaza stalpii de sustinere - iti vor trebui 6 stalpi de sustinere; 4 stalpi vor fi de aceeasi dimensiune iar 2 de inaltime mai mare, in functie de cat de inalta vrei sa fie magazia. Fixeaza cei 4 stalpi in colturile placii de beton cu ajutorul unor profile metalice. Cei 2 stalpi de inaltime mai mare ii vei fixa pe mijloc in acelasi mod. Asigura-te ca structura este rigida iar stalpii sunt perfect verticali.

3. Monteaza capriorii - dupa ce verifici stabilitatea structurii, este momentul sa montezi capriorii. Daca vrei sa cresti rezistenta imbinarii dintre capriori si stalpi, ii poti fixa cu scoabe.

4. Monteaza invelitoarea - odata ce termini sarpanta din lemn, este momentul sa o acoperi. Un material rezistent datorita zincului din compozitie este tabla ondulata, usor de modificat si de fixat pe scheletul de lemn.

5. Imbraca peretii in lemn - incepand dintr-un colt, este momentul sa asezi scandurile si sa iti inchizi magazia pe lateral.

6. Hidroizoleaza-ti magazia - acum ca totul a fost montat, nu mai ramane decat sa hidroizolezi constructia pentru a evita mucegaiul sau igrasia. Foloseste o solutie cu bitum care va fi extrem de rezistenta la intemperii.


Urmand acesti pasi, cu siguranta vei reusi sa iti amenajezi un spatiu de depozitare pentru a economisi teren. Desigur, acesta este un plan de baza pe care il poti modifica in cazul in care vrei sa adaugi si cateva facilitati precum o camera in plus pentru un atelier intim sau un grup sanitar. Cateva plante stufoase asezate la intrare, si magazia se va incadra perfect cu gradina ta.  


Sursa foto: shutterstock.com


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 10 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016