Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dambovita: Productia medie la hectar se situeaza sub asteptarile producatorilor


Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, unele culturi agricole nu au fost recoltate in totalitate, iar productia obtinuta se situeaza sub asteptarile producatorilor. Potrivit situatiei operative din judetul Dambovita, recoltarea culturilor este incheiata la orz, orzoaica de toamna si rapita. In schimb, la grau, ovaz si orzoaica de primavara au ramas suprafete semnificative nerecoltate.
''La grâu, din cele 28.135 de hectare cultivate au fost recoltate 24.520 de hectare, iar la orzoaica de primăvară, doar 1.910 hectare din cele 2.417 programate au fost adunate. Cea mai mare suprafaţă nerecoltată este înregistrată la ovăz, unde, din cele 7.721 de hectare s-au recoltat doar 2.924'', a precizat Elena Alecu. Aceasta a mai precizat că, în ceea ce priveşte producţia medie la hectar, la orz s-a înregistrat cea mai mică producţie, de doar 2.730 de kilograme la hectar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton