Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DAPP si WWF au semnat un protocol de colaborare pentru protejarea padurilor virgine din Romania

dapp-si-wwf-au-semnat-un-protocol-de-colaborare-pentru-protejarea-padurilor-virgine-din-romania

Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura a semnat marti un protocol de colaborare cu asociatia WWF programul Dunare Carpati Romania, prin care isi propune o serie de demersuri comune in vederea protejarii padurilor virgine din Romania si prevenirii si combaterii comertului cu lemn recoltat ilegal din padurile Romaniei.


In cadrul protocolului, care a fost incheiat pe o perioada de doi ani, cele doua entitati au ca scop dezvoltarea cadrului legal pentru infiintarea “Catalogului National al Padurilor Virgine si Cvasivirgine, care se reprezinte instrumentul oficial de evidenta si gestiune a acestora.

Printre actiunile pe care cele doua parti isi propun sa le intreprinda se mai numara si identificarea si carturarea padurilor virgine si cvasivirgine din Romania, fundamentarea masurilor pentru acordarea platilor compensatorii pentru paduri in cadrul programului PAC 2014-2020, precum si identificarea unor mecanisme financiare alternative pentru compensarea proprietarilor de paduri virgine si cvasivirgine.

In vederea prevenirii si combaterii comertului cu lemn recoltat in mod ilegal,  Departamentul pentru Ape, Paduri si Piscicultura si asociatia WWF intentioneaza sa efectueze o evaluare la nivel national a factorilor de risc privind prevalent recoltarii ilegale a lemnului in Romania si cartarea la nivel national a zonelor de risc privind prevalenta taierilor ilegale in padurile din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru indeplinirea obiectivelor propuse vor fi infiintate grupuri de lucru, la care WWF-DCP va participa cu experti. Totodata, conform protocolului semnat, asociatia va sprijini cu fonduri proprii (in cuantum minim de 100.000 de euro) actiunile comune.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016