Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DARIAN intrǎ pe piaţa serviciilor de consultanţǎ pentru accesarea de fonduri europene


Compania DARIAN, cu o experienţǎ de 20 de ani pe piaţa de evaluări din România, îşi diversificǎ portofoliul lansând servicii de consultanţǎ pentru accesarea de fonduri europene, se arată într-un comunicat remis RECOLTA.EU.

"DARIAN înţelege importanţa fondurilor nerambursabile europene pentru dezvoltarea şi creşterea competitivitǎţii şi performanţei mediului de afaceri din România. În acest sens, am decis sǎ punem la dispoziţia clienţilor noştri întreaga experienţǎ acumulatǎ de compania noastrǎ în consultanţǎ financiarǎ şi de management, precum şi în evaluarea a mai mult de 300 de proiecte destinate finanţǎrii prin fonduri structurale europene, în Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivitǎţii Economice, realizatǎ în 2009", a declarat Adrian Crivii, preşedintele DARIAN DRS S.A.


În 2009, Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri a încheiat un contract cu societatea DARIAN în vederea externalizǎrii activitǎţilor de analizǎ şi evaluare a proiectelor din cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivitǎţii Economice (POS CCE). În cadrul acestei acţiuni, specialiştii DARIAN au evaluat peste 300 de proiecte destinate finanţǎrii prin fonduri structurale europene, acumulând experienţǎ în ceea ce priveşte procesul de management şi evaluare a proiectelor. În 2010 cifra de afaceri a companiei a crescut, in primul trimestru al anului, cu aproximativ 5% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Suntem pregǎtiţi sǎ le oferim clienţilor noştri asistenţa necesarǎ pentru implementarea cu succes a proiectelor finanţate din fonduri europene. Le vom fi alǎturi în toate etapele, de la conturarea ideii de proiect pânǎ la implementarea efectivǎ şi asistenţa post-implementare. În plus, le vom acorda clienţilor noştri tot sprijinul necesar în identificarea celor mai adecvate soluţii de co-finanţare, prin oferirea de consultanţǎ şi facilitarea contactului cu instituţiile financiare.” a declarat Adrian Popa-Bochiş, Director Evaluare Companii în cadrul DARIAN DRS S.A.

Echipa DARIAN este formată din 60 de evaluatori cu experienţă, membri titulari şi 6 membri acreditaţi ai ANEVAR (MAA) în domeniul evaluării proprietăţilor imobiliare, a bunurilor mobile şi a afacerilor, absolvenţi ai cursurilor de pregătire profesională continuă în domeniul Standardelor Internaţionale de Evaluare (IVS) şi a celor de raportare financiară (IFRS). Coordonatorii echipei sunt evaluatori cu experienţă de peste 15 ani şi membri ai unor asociaţii profesionale internaţionale de prestigiu.

Totodată, în cadrul echipei există consultanţi absolvenţi ai cursurilor de evaluatori maşini şi echipamente ale ASA – American Society of Appraisers. De asemenea, o parte din membri echipei sunt lectori şi autori ai cursurilor şi seminariilor de pregătire profesională organizate de către ANEVAR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016